arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Maaike Dorsteen De Rimpelkoningin

Wie is Furrow?

Mijn naam is Maaike Dorsteen, ik ben 40 jaar oud en woon in Amsterdam. Moeder van 3 kinderen (Mikkie 14 jaar, Beau 10 jaar en Fiene 6 jaar) en gelukkig getrouwd met Pieter.
Sinds mijn achttiende heb ik bij televisie gewerkt. Ik ben begonnen als redacteur en uiteindelijk heb ik jaren als uitvoerend producent voor verschillende televisieprogramma’s gewerkt.

Misschien dat ik daarom ook zo veel met ‘mooi ouder worden’ bezig ben. Door mijn ervaring bij televisie heb ik veel gezien van de ‘wereld van de glitter en glamour’. In deze wereld draait het voornamelijk om uiterlijk, en echt niet alleen de sterren zijn er mee bezig hoor. Ook in het dagelijks leven is het voor veel mensen belangrijk om ‘hot & happening’ te zijn.

Ik heb het altijd fantastisch gevonden om achter de schermen bij televisie te werken. Geen dag is hetzelfde. Er zijn zoveel sterren die iets doen aan zichzelf; van borstvergrotingen tot botox. Het gebeurt allemaal. Maar wat eerst alleen voor de sterren leek weggelegd, komt nu ook voor de ‘normale mensen’ dichterbij. Was botox vroeger onbetaalbaar, nu kun je voor ongeveer 350 euro je hele gezicht laten inspuiten. En omdat veel BN’ ers het doen, zijn mensen ook minder bang.

Ik vond het altijd superleuk om jarig te zijn, tot mijn dertigste. Toen vond ik het ineens allemaal wel erg hard gaan. Inmiddels ben ik al 37. Het is ook echt een leeftijd… Over 3 jaar ben ik 40. Nu ben ik voor sommige mannen nog een lekker wijf, straks ‘zie ik er goed uit voor mijn leeftijd’. Mijn doelstelling is om er elk jaar iets beter uit te zien dan het jaar daarvoor. Zo hoop ik nog een hele tijd mee te kunnen.

Op Furrow hou ik jullie op de hoogte van de nieuwste trends op rimpelgebied, de beste antirimpelcrèmes en deel ik mijn ervaring over diverse rimpelbehandelingen.
Alle producten die ik op Furrow bespreek, evenals de behandelingen, zijn mij aangeboden en worden gratis uitgevoerd, tenzij anders vermeld.

Ik tracht altijd de fotograaf van de foto’s op mijn website te achterhalen. Mocht ik een foto gebruiken zonder toestemming, dan zal ik deze direct verwijderen.

Oh ja, voor wie twijfelt: ik gebruik botox. Kijk hier voor de video van de behandeling: botoxbehandeling.

Meest gelezen artikelen

Furrow op Instagram