arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
For Your Eyes Only 2.0

Bestel nu de Furrow Box 2.0

Nederland is in de ban van dé Box, dat blijkt. De eerste Furrow For Your Eyes Only Box is namelijk binnen een week helemaal uitverkocht. Dat vraagt om een verlenging van de boxen, met een speciale verrassing!
De beste producten voor je ogen ter waarde van € 300,- voor € 99,-

For Your Eyes Only 2.0

Eigenlijk best logisch dat de boxen zo populair zijn. Een goede oogcrème is duur. Als je al weet welke je moet kopen, want wat is überhaupt de beste oogcrème.
Er is zo veel aanbod dat het niet altijd makkelijk is om de juiste keuzes te maken. Het zoekwerk word je bespaard. Efficiënt en doeltreffend dus, die Furrow Box. En leuk om jezelf cadeau te doen.

In de For Your Eyes Only Box draait het nog steeds om het verminderen van een vermoeide blik.
Vaarwel wallen, slaaphoofd, droogtelijntjes en kraaienpootjes, hieronder een overzicht van de inhoud van deze mooie ogen-doos. O, en elke doos bevat een persoonlijke verrassing. In elke Furrow Box vind je één geheim beautyproduct dat pas onthuld wordt, als je de box opent. Hoe leuk is dat?


Medik8 Ultimate Eye Kit

Een toilettas gevuld met Medik8 gear voor je ogen.
Als je een award winning cosmeceutical bent en tot de top van de huidverzorgingsproducten behoort met vitamine A dan kan je niet ontbreken in de de Furrow Box.
Medik8 Ultimate Eye Kit is een samenstelling van producten om de gevoelige huid rondom je ogen te reinigen en te verzorgen. Deze kit maakt korte metten met doffe en vermoeide ogen.

Hydr8 Night Eye is een luxe oogcrème met retinol, het ingrediënt dat erom bekendstaat fijne lijntjes en rimpels gegarandeerd aan te pakken.
Daarnaast beschermt deze crème de gevoelige huid rondom je ogen en zorgt hij voor een intense hydratatie.

Medik8 Eye Cleanse is een zachte, geurvrije en niet vette formule die zelfs waterproof mascara vlekkeloos verwijdert, zonder droogheid of irritatie te veroorzaken. Uniek is de verstevigende en kalmerende werking op de huid rondom je ogen.

En dan is er nog de Medik8 Eyelift. Dit alles-in-één anti-aging gelserum vermindert wallen en lift meteen de huid rondom je ogen.

Remescar

Binnen 3 minuten van je wallen en donkere kringen af? Remescar Wallen & Donkere Kringen vermindert wallen & donkere kringen onmiddellijk tot wel 75%. Toverspul dus.
Het effect kan wel 10 uur lang zichtbaar zijn, als je het product maar op de juiste manier aanbrengt. Kijk in deze video LIVE mee hoe Remescar werkt.

Suprise

Hoe leuk is het om een cadeautje te krijgen? En helemaal als je niet weet wat het is. Om dit verrassingselement toe te voegen aan de box, vind je in elke Furrow Box één geheim product. Surprise!


Skin for Skin

Slik jij al viscollageen? Als het antwoord op deze vraag 'nee' is, dan heb je nog een reden om deze Box als de wiedeweerga te bestellen.
Met het verstrijken van de jaren wordt de aanmaak van ons eigen natuurlijk collageen niet veel beter. Slikken is het devies.

Supplementen voor een mooie huid, maar ook voor betere gewrichten en scherp zicht. Skin for Skin bevat de ultieme combinatie van collageen en vitamine C. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.


RevitaLash wimperserum

Lange weelderige wimpers? Met de Total Last Beauty Kit van RevitaLash krijg je dit in een oogwenk voor elkaar. RevitaLash is ontwikkeld door oogarts Michael Brinkenhoff. Hij heeft deze unieke formule ontwikkeld om wimpers weer sterk en gezond te maken en de groei ervan te bevorderen.

Met zijn gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde Biopeptin Complex als ingrediënt heeft RevitaLash een uniek wimperverzorgingsproduct. Het serum is hypoallergeen, op waterbasis, bevat diverse, natuurlijke plantenextracten en kan in combinatie met lenzen gebruikt worden.

Zijden slaapmasker

Ontwaken als een prinses met een zijden slaapmasker? De fijne eigenschappen van zijde doen de tere huid rondom je ogen ’s nachts meer dan goed. Zo slurpt het je oogcrème niet op en voorkomt het fijne lijntjes.
En zijde is hypoallergeen, antibacterieel en huisstofmijt nestelt zich liever niet in deze zachte stof. Oogjes toe en maskertje op dus.

Wil jij de Furrow Box bestellen? Bestel ‘m hier en de roze doos wordt deze week nog naar je verstuurd.

Deze keer is op echt op. Wel zijn er nieuwe Furrow Boxen in ontwikkeling met nieuwe (winter)thema’s.

Furrow op Instagram