arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow Instagram LIVE

Instagram LIVE: Werkt collageen drinken echt tegen rimpels?

Collageendrankjes, werken ze nou echt? Of is het toch onzin? En moet je dan elke ochtend een collageenshotje nemen of kan je beter collageenpillen slikken?
En wat is het beste soort collageen: rundercollageen, viscollageen of plantaardig collageen? Nog één laatste vraag: als je vegan bent, kan je dan ook collageen slikken? Kortom: vragen te over.


Instagram LIVE

Ben je nieuwsgierig naar collageen, zorg dan er dan voor dat je er morgenochtend om 11.00 uur bij bent. Jij kan namelijk al jouw vragen over het slikken van collageen LIVE stellen via Instagram. Expert Jessica Butter zit dan klaar om alle prangende vragen te beantwoorden. En je mag best kritisch zijn.

Vanzelfsprekend valt er ook wat te winnen. Tijdens de live-sessie wordt ook één maand collageen verloot, zodat je zelf kan ervaren wat collageen met je doet. Ben jij erbij?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram