arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Mooie voeten in de zomer

Mooie voeten in de zomer

Je staat er vaak niet altijd bij stil (letterlijk!), maar je voeten moeten nogal wat werk verrichten op een dag, met als resultaat eelt en gebarsten hielen, om over kalknagels, zweetvoeten en ingegroeide teennagels nog maar te zwijgen. Niet zo raar toch dat er maar weinig mooie voeten te vinden zijn.
Zolang je voeten het daglicht niet hoeven te verdragen is er niks aan de hand, maar wil je zeker zijn van mooie voeten in de zomer, dan zul je nu maatregelen moeten treffen.

Scrubben

Zelfs het meest kittige hakje wordt asexy als je voeten van eelt voorzien zijn. Om dit te voorkomen vragen je voeten eigenlijk om dezelfde verzorging als je gezicht: scrubben, hydrateren én beschermen.
Komen je voeten net uit het stof, begin dan met het verwijderen van dode huidcellen en smeer je voeten in met een verzorgende crème. Deze twee stappen nemen vaak al de ergste ellende weg.

Men neme een voetvijl, een halfuur van je kostbare tijd en OPI Callus Therapy. Deze voetencrème vermindert de ergste eeltvorming en kloven, zodat je voeten het daglicht weer kunnen verdragen.

OPI Callus Therapy mag je elke dag gebruiken, dus neem je vanaf nu voor om elke avond na het reinigen van je gezicht je voeten ook mee te nemen.

Eelt

Je hebt eelt en je hebt overmatig eelt. In principe is het bedoeld om je voeten te beschermen, maar soms neemt eelt deze taak wel heel erg serieus en is er sprake van overmatig eelt waar geen voetenvijl tegenop kan.
Wil je het goed en professioneel aanpakken, dan plan je minimaal één keer per zes weken een pedicure, maar als je daar geen tijd of geld voor hebt, dan biedt een eeltcrème uitkomst.

Gehwol eeltcrème

Ureum, glycerine en allantoïne in Gehwol eeltcrème zorgen ervoor dat je eeltlaag wordt losgeweekt en dan is er nog het zijde-extract wat je na afloop voorziet van zachte voeten. Geduld is een schone zaak en dat is niet anders bij je voeten; eeltcrème vraagt om geduld (minimaal 29 dagen om precies te zijn), discipline (dagelijks twee keer smeren) en onderhoud, maar dan ben je wel het hele jaar voorzien van eeltvrije voeten.

Hoe groot je aversie tegen eelt ook mag zijn, toch zul je nog wel wat moeten laten zitten. Hoe meer eelt je weghaalt, hoe sneller het namelijk weer terugkomt. En te weinig eelt op je voeten kan ook best pijnlijk zijn.

O, en als je dan toch bezig bent: Gehwol heeft ook een balsem, deo, bad, poeder en crème in het assortiment om je binnen de kortste keren van poezelige voetjes te voorzien.Koude voeten

Je hebt niks aan mooie voeten in de zomer, als je op de camping nog met dikke sokken rondloopt. Als je zelfs met temperaturen boven de dertig graden nog last hebt van koude voeten (in bed), dan kan het zijn dat er sprake is van een verstoorde bloedsomloop.
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nooit meer op blote voeten te lopen, maar het is een stuk makkelijker is om je heil te zoeken in Bio-Biloba. Dit voedingssupplement bevat een extract van de bladeren van de ginkgo-bilobaboom en zorgt voor een verbetering van je doorbloeding.

Bijkomend voordeel van dit natuurlijke voedingssupplement is dat je niet alleen binnen een maand verlost bent van koude voeten, maar dat het product ook bekendstaat om zijn goede invloed op je geheugen en concentratievermogen.

Bio-Biloba is voor 13,20 euro verkrijgbaar via de website van Dokteronline.comKalknagel

We kunnen natuurlijk doen alsof ze niet bestaan, maar kalknagels zijn eerder regel dan uitzondering.
Geel, groen, bruin of een nagel die afbrokkelt: een kalknagel ontstaat als je nagel geïnfecteerd is met een schimmel. Je kunt het probleem halfzacht aanpakken door je voeten niet te vaak te wassen met zeep (huidbarrière!), ze goed af te drogen na het douchen en katoenen sokken te dragen, maar je kunt ook gewoon een kalknagelpen in de strijd gooien.

Excilor

Het is vaak een kwestie van je er even toe zetten, want de behandeling van een kalknagel stelt vaak helemaal niet zo veel voor (1 minuut per dag). Met behulp van Excilor vernietig je trouwens niet alleen de schimmel, maar deze kalkpen is ook verrijkt met lipiden en biotine om de structuur van je nagel weer te herstellen. Binnen een mum van tijd ben je weer voorzien van poezelige voetjes.

Excilor kalknagelpen kopen? Voor meer informatie over kalknagels (en de behandeling ervan!) kun je terecht op de website van Dokteronline.com


Furrow op Instagram