arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Goede voornemens 2017

Goede voornemens 2017

Aangezien de kalkoen nog geserveerd moet worden, is het niet handig om nu alvast over afvallen na te denken. Misschien kun je wel al met deze goede voornemens 2017 aan de slag gaan. Niet geheel onbelangrijk: ze zorgen er allemaal voor dat je er volgend jaar stralender uitziet dan ooit.

Regelmatig scrubben

Zelfs liters champagne kunnen je er niet van weerhouden om je gezicht te reinigen, toch? Maar lukt het je ook om regelmatig te scrubben? Door je huid drie keer per week te scrubben voorkom je dat poriën verstopt raken en activeer je tegelijkertijd de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Vooral als je nog niet vaak scrubt, kan het zijn dat je in het begin last krijgt van een onrustige huid. Geef niet op. Door regelmatig je dode huidcellen te verwijderen, zie je na een aantal weken een stralende huid tevoorschijn komen.

Los het probleem op

Pigmentvlekken die je in de loop der jaren voor lief hebt genomen of een onrustige huid (kin) waarvan je denkt dat je ermee zult moeten leren leven. In plaats van je huidproblemen te accepteren, kun je er ook aan doen. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt.

Met behulp van Soolantra crème verminder je de symptomen van rosacea binnen een aantal dagen, met de Cryopen kan je bijvoorbeeld veel doen tegen pigment- of ouderdomsvlekken en vergeet vooral ook vitamine A-zuurcrème niet als het gaat om het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Koop een crème die echt werkt

Praatjes vullen geen gaatjes, en dat geldt ook voor het verzorgen van je huid. Geef geen geld uit aan crèmes die niet werken. In plaats van een product te kopen om zijn (lekkere) geur of om hoe het aanvoelt, is het beter om te kijken of het ook daadwerkelijk iets voor je huid doet. Verwacht geen wonderen, maar er zijn producten (vitamine A-zuur-/ retinol crème) waarvan is bewezen dat ze ook daadwerkelijk resultaat geven.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Check de video: hoe kies ik een crème?

Stoppen met roken

Een grauwe teint, een verminderde doorbloeding van je huid en een versnelde afbraak van collageen en elastine. Mocht je nog roken, dan hoort stoppen met roken zeker op het lijstje met goede voornemens 2017 thuis. Hoe je het doet (nicotinepleisters, Champix, of gewoon cold turkey) maakt niet zo veel uit, als je het maar doet. Een stralende, glanzende en gezonde huid gegarandeerd.

Furrow op Instagram