arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Er op je paasbest uitzien-2018

Er op je paasbest uitzien

Haar in een staart, je mooiste kleren aan en je met een 'flawless skin' vergrijpen aan alle paaseitjes die op tafel staan. Was alles in het leven maar zo simpel als er op je paasbest uitzien.

BABOR Paasei 2018

Pasen is niet compleet zonder het BABOR Paasei. Het ei heeft inmiddels bijna een iconische status.
In aanloop naar Pasen (en ook naar kerst, maar dat is nog ver weg) brengt het Duitse merk een adventkalender uit om je voor te bereiden op een nieuw seizoen.

Met 14 perfect op elkaar afgestemde ampullen stoomt het BABOR Paasei 2018 je klaar voor de lente. Met als hoogtepunt de nieuwe Perfect Glow ampul. Deze ampul maakt zelfs de meest bleke (winter)huid nog klaar voor het voorjaar.

Het BABOR Paasei 2018 is voor 46 euro verkrijgbaar via de website van BABOR.


Susanne Kaufmann Hand Serum

Bij het pellen van een ei zijn mooie handen onontbeerlijk. En met een standaard handcrème ben je er dan niet.

Het Susanne Kaufmann Hand Serum bevat een driedimensioneel kruidenhyaluronzuur, dat een verzorgende (oppervlakkige) werking heeft en tegelijkertijd zorgen antioxidanten en Q10 ervoor dat in de diepere huidlagen de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.
En ook eventuele pigmentvlekken behoren met dit handserum tot het verleden. Mits je natuurlijk wel dagelijks een zonnebrandcrème voor je handen gebruikt.

Leuk detail: de producten van Susanne Kaufmann bevatten (bijna) alleen organische en natuurlijke ingrediënten uit de Alpen.

Het Susanne Kaufmann Hand Serum is voor 84,00 euro verkrijgbaar via de website van Skins.nl


Medik8 Retinol 1 TR

Zeg je anti-aging, dan zeg je retinol. Maar zeg je retinol, dan zeg je ook een droge huid, rode vlekken, schilfers én jeuk.

Medik8 Retinol 1 TR maakt je wegwijs in de wereld van retinol. Het relatief lage percentage retinol, in combinatie met de time release-technologie zorgt er namelijk voor dat je niet met de bijwerkingen geconfronteerd wordt. Zelfs niet als je een (zeer) gevoelige huid hebt.

Deze nachtcrème sluit perfect aan bij de filosofie van Medik8: producten die ook daadwerkelijk iets doen voor je huid (meer dan alleen verzorgen), met veilige ingrediënten om zo de bijwerkingen tot een minimum te beperken. Zonder zorgen aan het paasontbijt dus.

Medik8 Retinol 1 TR is voor 42,95 euro verkrijgbaar via de website van Medik8.

Furrow op Instagram