arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Lentetips tegen rimpels

Deze verrassende lentetips tegen rimpels werken wel! En ze zijn nog goedkoop ook.

Het zonnetje lacht, de lucht is blauw, rimpels kom maar gauw.
Gelukkig werken deze lentetips tegen rimpels wel. En je hoeft niet bang te zijn dat je meteen je portemonnee moet trekken.

Zonnebril

Eén van de allerbelangrijkste factoren van huidveroudering is de zon. En de huid rond je ogen is hier nog eens extra gevoelig voor.
Los van de uv-stralen, heeft de huid rond je ogen het extra zwaar als je constant je ogen samenknijpt. Met de bijbehorende kraaienpootjes van dien. Een zonnebril lost dit probleem vrij snel voor je op.

Door een zonnebril met uv-filter te dragen, geef je rust aan je ogen en voorkom je dat je spieren te veel aanspant. Geen botox meer nodig. Alhoewel...

Verander van crème

Een verandering van het seizoen kan betekenen dat de conditie van je huid ook verandert. Maar mocht je nog een excuus nodig hebben om een nieuwe crème te kopen, dan is dit het aangewezen moment. De volle, vette crème kan je met een gerust hart verruilen voor een luchtig serum. En als je het aandurft: een olie?

En wat dacht je van een zonnebrandcrème? In de winter red je het vaak wel met een lage SPF, maar als je gevoelig bent voor pigmentatie, zul je nu toch echt de overstap moeten maken.

Helemaal uit de zon is ook weer het uiterste, zie video: een zonnebrandcrème in de winter is onzin.

Water drinken

Saai, maar zo ontzettend waar: vergeet niet om voldoende te drinken. Het is nog goedkoop ook.
Drink dagelijks zes tot acht glazen water om alle afvalstoffen uit je lijf te spoelen en voedingsstoffen door je lichaam te laten circuleren.
Water in combinatie met voldoende vezels is helemaal een gouden duo als het gaat om de gezondheid van je darmen. Het vocht blaast de vezels op en reinigt zo je darmen.

En als je dan toch zo goed bezig bent: besteed wat extra aandacht aan je handen en je hals. Deze gebieden verraden snel je leeftijd.
Als je alles wat je op je gezicht smeert (serum, dag- en nachtcrème en een zonnebrandcrème) ook op je handen en hals aanbrengt, heb je kans dat je er deze lente een stuk frisser en egaler bij loopt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram