arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Nekrimpels

De beste tips tegen nekrimpels (zonder naalden!)

Je wordt ermee geboren, maar bij de één zijn ze net iets dieper dan bij de ander: nekrimpels. (Officieel is het trouwens je hals, maar dat klinkt minder sexy). Dit zijn de 5 beste tips tegen nekrimpels, en er komt geen naald aan te pas.

Quanis Dermafiller

In principe kan je deze 'fillers zonder naalden' overal gebruiken, dus ook om de lijnen in je nek te verminderen. Met behulp van micronaaldjes komt het 96% gekristalliseerde hyaluronzuur rechtstreeks op de plaats van bestemming terecht. Oftewel: in je huid. Hiermee herstel je de vochtbalans en de elasticiteit van je huid en worden nekrimpels meteen minder zichtbaar. Pluspunt van deze fillers zonder naalden is dat je ze gewoon kunt gebruiken terwijl je slaapt.

Er is zowel een Quanis Dermafiller Professional als een set voor thuisgebruik. Prijs vanaf 42,50 euro per stuk. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Quanis.

Vitamine A-zuurcrème

De meest simpele en goedkope oplossing om nekrimpels te verminderen is met vitamine A-zuurcrème. Hiermee stimuleer je de aanmaak van collageen en elastine, en zorg je (op lange termijn!) voor versteviging van de huid. Met de nadruk op lange termijn, want vitamine A-zuurcrème vraagt om doorzettingsvermogen en geduld.

Laat je niet van de wijs brengen, maar de huid in je nek is gevoelig en hou in het begin wel rekening met eventuele bijwerkingen en het resultaat is pas na 6 tot 12 weken zichtbaar.

Vitamine A-zuurcrème is (zonder recept) vanaf 48,20 euro verkrijgbaar via de website van Dokteronline.com.

Bindweefselmassage

Vanwege zijn huidverstrakkende effect (en het feit dat er geen naald aan te pas komt), is een bindweefselmassage uitermate geschikt om de lijnen in je nek te verminderen.

Een slappe hals, met bijbehorende nekrimpels, is soms het gevolg van een verslechterde doorbloeding. Door je huid te masseren wordt je bloedcirculatie verbeterd, afvalstoffen versneld afgevoerd en zorg je voor een ongekende glow, waardoor je rimpels sowieso minder opvallen.

Tip: Combineer een bindweefselmassage met vitamine A-zuurcrème om zo het effect van de behandeling te vergroten.

Laser

Iets minder goedkoop dan bovenstaand lijstje, 2975 euro om precies te zijn, maar van opkrullend collageen word je wel meteen gelukkig toch? Eén van de meest effectieve behandelingen in het verminderen van nekrimpels is een fractionele laser, al helemaal als je hem combineert met infrarood.

Er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig om fibrolasten te stimuleren je huid te verstrakken en nekrimpels te verminderen. De behandelingen zijn intensief, maar zorgen er wel voor dat je de komende jaren geen halsbrekende toeren hoeft uit te halen om nekrimpels te verminderen.

Een afname van collageen en elastine draagt bij aan (diepere) nekrimpels en aangezien de zon daar grotendeels verantwoordelijk voor is, kan een zonnebrandcrème vanzelfsprekend niet ontbreken.

WINACTIE

Ben jij ook zo benieuwd wat Quanis Dermafillers voor jouw (nek)rimpels kunnen betekenen? Laat dan hieronder in een comment weten waarom jij graag deze fillers zonder naalden zou willen winnen en maak kans op een professionele behandeling en een thuispakket ter waarde van 360 euro.

Tip: Door het artikel te delen op Social Media met behulp van de bbuttons hieronder verdien je bonuspunten.


Furrow op Instagram