arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Meest stralende kerstcdeau's

Cadeautips voor de kerst

If it ain't shining, you’re not ready for dining: de meest stralende cadeaus voor kerst.

Rituals

Heb je in deze kerstdrukte even wat tijd voor jezelf nodig, dan kan je altijd nog besluiten om de Ritual of Anahata geurkaars zelf te houden.
De nieuwe limited edition wintercollectie bestaat voornamelijk uit ingrediënten die je helpen te onthaasten en in balans te blijven.

#openyourheart

Rozenhout staat bekend om zijn kalmerende werking, terwijl de geur van dennen je stemming verbetert. De geurkaars staat garant voor 55 uur 'hygge', oftewel: intiem samenzijn met mensen met wie je kunt ontspannen.

Over hygge gesproken: In deze Winter Limited-collectie vind je ook een massagekaars die je hart, lichaam en ziel helpt te ontspannen.

De Ritual of Anahata geurkaars is verkrijgbaar in twee verschillende maten: Large € 21,50 en XL € 32,50. Voor de producten van Rituals kun je o.a. terecht op Bol.com.


Emerging Blue Poppy Polish

Met dezelfde ingrediënten zet je een overheerlijk kerstdiner op tafel, maar in het geval van de EmerginC Blue Poppy peel zorgen de enzymen van Chinese paddenstoelen, papaya en framboos verrijkt met bamboepoeder, kurkuma en zoethoutwortel voor een zachte, gladde en stralende huid.

No beauty shines brighter, than that of a good heart.

EmerginC Blue Poppy Peel

Niet elke scrub is geschikt om cadeau te doen, omdat een peeling op basis van fruitzuren, of een product met te grove scrubkorrels, vooral bij een gevoelige huid voor irritatie kan zorgen.

EmerginC Blue Poppy Peel verwijdert dode huidcellen, maar dan op een milde manier. Diezelfde (smakelijke) enzymen lossen namelijk de dode huidcellen op door de keratineverbindingen te verbreken. Hierdoor wordt de beschermlaag van je huid hersteld, in plaats van uit balans gebracht.

Emerging Blue Poppy Peel is voor € 45,00 verkrijgbaar via de website van Indigo Cosmetics.

Collistar Precious Pearls Eye Contour

Once you go black, you'll never go back. Zwart is het nieuwe wit en als je echt indruk wilt maken tijdens de feestdagen geef je deze Collistar Precious Pearls Eye Contour cadeau.

De kracht van zwart dat verheldert, herstelt en ontgift.

Elke zwarte parel bevat 100% pure ingrediënten, waaronder orchidee, gardenia-extracten, arganolie en gember en minimaliseert alle symptomen van vermoeidheid.
Vooral gember wordt gezien als het wondermiddel voor de verzorging van de (gevoelige) huid rondom je ogen. Regelmatig gebruik vermindert zwelling, wallen en eigenlijk alle tekenen van vermoeidheid.

Collistar Precious Pearls Eye Contour (40 parels) is verkrijgbaar voor € 48,95 bij ICI Paris XL of via de website van Douglas.nl

Furrow op Instagram