arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Er op je paasbest uitzien

3 x 'er op je paasbest uitzien'

Paaseitjes gaan niet alleen op je dijen zitten, suiker hecht zich ook maar al te graag aan je collageen met een grauwe teint tot gevolg. Dat betekent trouwens niet dat je al dat lekkers moet laten staan (chocolade bevat ook antioxidanten!), en focus je gewoon op de herstelwerkzaamheden. Met deze 3 producten zie je er weer op je paasbest uit!

Anti-stress

Niks mis mee om na een paasbrunch met je schoonfamilie een moment voor jezelf in te plannen. En hoewel het misschien niet heel relaxed klinkt, is een prikkelend masker met hyaluronzuur en bijengif hier perfect voor.

De RODIAL Bee Venom Micro-Sting Patches (geïnspireerd op mesotherapie) laten je kraaienpootjes, neus-lippenplooi of rokerslijntjes binnen 30 minuten verdwijnen. Hyaluronzuur brengt het vochtniveau van je huid weer op peil, terwijl het bijengif je collageen een boost geeft en een instant verstevigend effect heeft.

Handig om van tevoren te weten: als je allergisch bent voor bijen, wordt het gebruik van dit masker sterk afgeraden.

Bee Venom Micro-Sting Patches (4 sachets, € 110) zijn vanaf 1 mei 2017 exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Moisturize

Je kunt onbeperkt elk paashaasje, gevulde eieren en croissantjes eten als je aan het eind van de dag maar EmerginC Hydra Repair gebruikt. De avocado-olie en retinol in deze capsules herstellen je huidbarrière en maken je huid weer soepel en zacht.

Avocado-olie

Niet alleen tijdens de paasdagen, maar als je last hebt van een droge huid is het sowieso goed om je huid regelmatig van avocado-olie te voorzien.
Je huid 'zuigt' avocado-olie bijna letterlijk op, waardoor andere ingrediënten, zoals bijvoorbeeld retinol ook beter opgenomen.

EmerginC Hydra Repair capsules (40 stuks, € 92,50) zijn verkrijgbaar via de webshop van Indigo Cosmetics.

Lifting

De ampullen van Babor zijn bijna iconisch te noemen. Haal dat 'bijna' trouwens maar weg.

'Hooggeconcentreerde, individueel geproportioneerde werkstoffluids in luxueuze glazen ampullen bieden een exclusieve verzorgingsbelevenis met onmiddellijk effect voor elk huidbeeld en elke huidtoestand.' In normale mensentaal: elke ampul heeft zijn eigen specialiteit en bevat een enorme hoeveelheid werkstoffen.

In het geval van de 3D lifting fluids is het voornamelijk het organische silicium dat de liftende werking voor zijn rekening neemt. Dit mineraal is één van de belangrijkste bouwstenen van je bindweefsel en is verantwoordelijk voor de elasticiteit en stevigheid van je huid.

De liftende ampullen breng je bij voorkeur 's avonds aan op een gereinigde huid, om morgenochtend vol goede moed het tweede paasontbijt te kunnen beginnen.

Babor Lifting Fluids (7 stuks, € 39,50) zijn o.a. te bestellen via de webshop van Babor.

Furrow op Instagram