arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Favoriete producten zomerse dag

Deze producten kunnen niet in je tas ontbreken op een zomerse dag

Meer dan deze drie producten heb je niet nodig op een zomerse dag. En een goed boek. En een wijntje...

P20

In de ideale wereld gebruik je een speciale zonnebrandcrème voor je gezicht, een ander exemplaar als je gaat sporten (want: zweet!) én niet te vergeten: smeer je je om de twee uur opnieuw in. In de praktijk komt het erop neer dat je al blij mag zijn als je je 's ochtends überhaupt hebt ingesmeerd en dat om de twee uur weer insmeren is natuurlijk helemaal een grap.

Onder het mom van 'leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker' zorgt P20 ervoor dat je de hele dag beschermd bent tegen uva en uvb. Dat lijkt misschien niet speciaal, maar alle producten van P20 bevatten een significant hogere uva-bescherming dan verplicht is in de EU. Ter reminder: de a staat voor aging en de b staat voor burning.


Vetvrij, trekt snel in en zonder witte waas. En als je kiest voor de zonnespray dan ben je echt binnen 40 seconden van top tot teen de hele dag beschermd. Nou ja, in ieder geval hoef je je de eerste 10 uur nergens druk om te maken en kan je zelfs zonder zorgen gaan sporten, aangezien deze zonnebrandcrème zeer waterresistant is.

Aan jou alleen nog de schone taak om hem in je tas te stoppen als je vermoedt dat je aan het eind van de dag toch op het terras belandt.

Adviesprijs P20 lotion en spray: 17,48 euro per 100 ml. Voor meer informatie over deze zonbeschermingsproducten kun je terecht op de website van P20.


Ray Ban Polarized

Heb jij in de zomer vaak last van vermoeide ogen? Het zou wel eens aan de keuze van je zonnebril kunnen liggen. Of om nog specifieker te zijn: aan het soort glazen.
Wil je het namelijk echt goed doen, dan bescherm je ook je ogen tegen de zon en draag je voortaan een zonnebril met gepolariseerde glazen.

Bij dit type zonnebrillen zit er een speciaal filter in de glazen die de stralen van de zon stabiliseren, waardoor je minder last hebt schittering. Vooral als je veel in de auto zit, is een zonnebril met polarized glazen het overwegen waard.
O, en wist je dat alle zonnebrillen van Ray Ban Polarized je ogen ook beschermen tegen uv-stralen?

Voor meer informatie (en verkooppunten!) over deze polarized-zonnebrillen kun je terecht op de website van Ray-Ban.


O’right Green Tea Regulate Hair Mist

Zon, zee, strand, maar ook pluizig, droog en onhandelbaar haar? Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar je haar kan ook wel wat ondersteuning gebruiken tijdens de zomermaanden.

In plaats van de hele vakantie angstvallig (en oncharmant) met een knot rond te lopen kun je ook gewoon standaard de O’right Green Tea Regulate Hair Mist bij je hebben. Deze hydraterende spray bevat groenethee-extracten en beschermt je tegen uv-stralen, vrije radicalen en chloor.

Ben je het type dat tijdens de vakantie elke ochtend in het zwembad te vinden is om baantjes te trekken? Benut deze tijd om je haar maximaal te verzorgen. Er is geen beter haarmasker te bedenken dan deze mist in combinatie met twee druppels O'right Rose Hip Seed Moisturizing Oil.
Badmuts op en hopen dat je geen bekenden tegenkomt. En vergeet je niet in te smeren met P20 voordat je het water in duikt.

De producten van O'right zijn exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de webshop hairoright.nl

Furrow op Instagram