arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
stevigere-borsten

3 tips voor stevigere borsten. Op een natuurlijke manier!

Bij een strapless-jurkje, T-shirt met V-hals en de off-shouldermode van dit moment ligt de nadruk nog meer op je decolleté. Niks mis mee, ware het niet dat dit nu juist het gebied is dat onder invloed van de zon het snelst veroudert. En de zwaartekracht werkt ook niet mee. Gelukkig is er hoop in deze zonnige dagen: 3 tips voor stevigere borsten, op een natuurlijke manier.

Slaap op je rug

Niets zo belangrijk als slaap en je huid heeft minimaal 7 uur per nacht nodig om te herstellen. Maar ook de manier waarop je slaapt is van invloed op de status van jouw decolleté. Met een beetje pech kan jouw slaaphouding namelijk nieuwe rimpels veroorzaken.

Op je zij slapen leidt tot rimpels in je kin, wangen en borsten en op je buik slapen is helemaal desastreus. Meestal verdwijnen de lijntjes in de loop van de dag weer, maar te veel frictie zorgt er uiteindelijk voor dat ze op den duur permanent aanwezig zijn. Vooral je borsten doe je een groot plezier door op je rug te slapen. O, en als je dan toch bezig bent; dat doe je natuurlijk onder een zijden dekbed.

Draai jij halverwege de nacht weer terug naar je zij? Probeer de tip van de tennisbal.


Verzorg de huid van je borsten

Helaas beperkt het verouderingsproces (met de bijbehorende droogtelijntjes) zich niet alleen tot je gezicht, maar doet de rest net zo goed mee. Niks gek aan om regelmatig een masker te gebruiken, je huid te scrubben en je gezicht te voorzien van een verzorgende crème, maar je borsten kunnen ook wel een steuntje in de rug gebruiken.

BreastGro® Firming Mask is een (nacht)masker speciaal ontwikkeld voor de verzorging van je borsten. Door de aanmaak van collageen te stimuleren met het actieve ingrediënt Bio-Bustyltm verstevig je de huid van je decolleté, waardoor het tegelijkertijd ook een liftend effect heeft.

O, en dan is er nog glycerine (bijna boven aan de INCI-lijst van dit masker) en Juvinity® die eventuele droogtelijntjes verminderden door de huid van je borsten van extra vocht te voorzien. Ook geen overbodige luxe, aangezien de huid van je decolleté in deze periode nogal wat zon te verduren krijgt.

Zwaartekracht

Net als bij je gezicht, geldt dat voor borsten het best lastig is om de invloed van de zwaartekracht helemaal teniet te doen, maar al helemaal in combinatie met de BreastGro capsules heeft het masker bij regelmatig gebruik na 4 weken een (bewezen!) verstevigend effect. En vergeet de zonnebrandcrème trouwens niet.

BreastGro Firming Mask (75 ml) is voor 19,95 euro (adviesprijs) verkrijgbaar bij Dokteronline.com.


Borstspieren trainen

Op een natuurlijke manier je borsten verstevigen kost tijd en doorzettingsvermogen, maar als je het trouw doet en jezelf ertoe zet om ook daadwerkelijk iets nuttigs te doen in de sportschool (in plaats van een goed gesprek voeren) heeft het trainen van je borstspieren wel degelijk nut.
Bijkomend voordeel van sporten is dat het je doorbloeding verbetert, met een stralende huid tot gevolg. En laat dat nu onmisbaar zijn bij een T-shirt met V-hals.

Pump up the volume

Pushups (letterlijk), bankdrukken (echt!) en fly’s en zorgen ervoor dat je borsten steviger ogen en geven ze een mooiere vorm.

Don't keep your hopes up high, want voor het gehele bovenstaande lijstje is het wel belangrijk dat je verwachtingen realistisch zijn. Dat betekent dus niet dat als je één nacht met het masker op je rug slaapt en je eens per maand je platysmaspieren traint, je borsten ineens 5 cm hoger zitten.

Furrow op Instagram