arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
spinazie-smoothie-3

Spinaziesmoothie

Spinaziesmoothie

Popeye at spinazie om er sterk van te worden en zo zijn geliefde Olijfje te kunnen beschermen tegen zeeman Brutus, maar ook in de strijd tegen rimpels kan deze groente niet ontbreken. Door elke dag een spinaziesmoothie te maken verminder je fijne lijntjes, maar verminder je tegelijkertijd een grauwe gloed.

Spinazie bevat namelijk meer antioxidanten én minder caloriëen dan welke andere groente dan ook ter wereld. Maar hij bevat daarnaast ook nog eens dé antirimpelvitamines A en C die allebei onmisbaar zijn voor een stralende teint.

spinazie-smoothie-4

Spinanziesmoothie met Alkagreens

Combineer je een spinazie ook nog eens met een schepje Alkagreens, dan is echt geen enkele rimpel meer veilig. Dit is een mix van gerstegras, tarwegras, spirulina, chlorella, probioticum, enzymen en vezels, maar last but not least ook nog groenethee-extract.

Van alle theesoorten bevat groene thee de meeste polyfenolen. Polyfenolen maken je huid steviger en beschermen je op die manier tegen een hoop toekomstige rimpels.

spinazie-smoothie-6

Wat heb je nodig voor een spinaziesmoothie met groene thee?

  • – 100 gram verse spinazie
  • – handjevol (witte) druiven
  • – 100 ml kokoswater
  • – 1 schepje Alkagreens
  • – 50 ml slagroom
  • – mixer
spinazie-smoothie-1

Hoe maak je een spinaziesmoothie?

Een spinazie-smoothie heb je binnen 2 minuten gemaakt. Je begint met het wassen van de druiven en de spinazie. Deze doe je bij elkaar in de mixer. Daarna voeg je 100 ml kokoswater en een schepje Alkagreens toe. Mix dit tot alles helemaal fijn is.

Als laatste meng je nog de 50 ml slagroom toe. Wel de ongezoete variant. De slagroom zorgt namelijk voor een ‘vol’ gevoel en daarom kan deze smoothie gezien worden als maaltijd. Ook bevat slagroom nog eens gezonde vetten, die weer bijdragen aan een mooie huid.

Furrow op Instagram