arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpels en eiwitten

Eiwitshake

Rimpels en eiwitten

Er bestaan veel onduidelijkheden als het gaat over rimpels en eiwitten. Rimpels en eiwitten hebben namelijk alles met elkaar te maken. En eiwitshakes kunnen je hierbij helpen.

Eiwitshakes?

Dat drink je toch als je af wil vallen? Of zijn eiwitshakes niet iets voor die krachtpatsers in de sportschool? Er bestaan veel vooroordelen over eiwitshakes, vooral onder vrouwen. De eiwitpotten met daarop afbeeldingen van grote, gespierde mannen doen je in eerste instantie vermoeden dat ze inderdaad alleen bedoeld zijn voor de krachtpatsers in de sportschool. Maar ook voor vrouwen zijn eiwitshakes echt heel goed, vooral als je een beetje sport-minded bent.

Mocht je twijfelen of je de smaak van eiwitshakes lekker vindt: eiwitshakes zijn heerlijk. Ik weet dat er over smaak niet valt te twisten, maar een goede eiwitshake smaakt net als een milkshake (lekker dus!). Je hebt eiwitshakes in allerlei verschillende smaken, waaronder banaan, aardbei, kokos, vanille en je hebt zelfs chocolade-eiwitshakes.

Rimpels en eiwitten

Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam en vormen het fundament van al je cellen. Eiwitten hebben dus ook een grote invloed op je huid (en je rimpels!). Nou kun je natuurlijk de hele dag eieren gaan eten om minder rimpels te krijgen, maar ik heb daar persoonlijk nogal moeite mee. Ik kan niet zomaar een ei opeten, daar moet minimaal een boterham, kaas en ham omheen. En laat dat nou net niet de bedoeling zijn…

Een eiwitshake is echt de oplossing voor alles en is ook perfect als tussendoortje. Eiwitshakes zijn namelijk zoet. Ze zijn zoet en gezond en die combinatie komt nogal weinig voorOok voor het welbekende 4 uur-tussendoortje is een eiwitshake echt fan-tas-tisch. Een eiwitshake is dus goed voor je rimpels, maar geeft je ook een vol gevoel. Omdat de shake zoet is, zorgt het drinken van een shake er automatisch voor dat je niet naar de snoeppot op je afdeling loopt.

Je kunt echt overal online whey-shakes bestellen (zo heten de eiwitshakes vaak). Ik bestel dan altijd de caseïneversie met de smaak banaan. Superlekker en gemakkelijk om mee te nemen. Ik schep dan 2 lepels eiwitten in een schudbeker en neem deze samen met een pak magere melk mee naar kantoor. Als ik trek heb in chocolade of andere zoetigheid, gooi ik wat melk bij mijn eiwitten en schudden maar. Antirimpel-milkshake ready to drink.

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram