arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
new-fysic-2

Newfysic

Newfysic: Máxima-dieet

Was in 2008 iedereen nog aan het sonjabakkeren, tegenwoordig hoor je er niet meer bij als je niet aan het Newfysiccen bent. Máxima doet het, Claudia Schoemacher en sinds 2 dagen ben ik ook volop bezig.

De vakantiekilo’s zitten er nog steeds aan en dat terwijl ik toch echt al een aantal weken terug ben. Was ik vroeger binnen een week 5 kilo kwijt, tegenwoordig moet ik er echt veel meer moeite voor doen (lees: ik val geen ons af). En dus maakt mijn kwark met chiazaden en blauwe bessen sinds deze week plaats voor speciale Nf-beschuitjes, want volgens Newfysic wil gezond eten niet automatisch zeggen dat je er niet dik van wordt.

new-fysic-3

Afvallen onder begeleiding

Newfysic helpt je gezond af te vallen. En als de verloren kilo’s er eenmaal af zijn, komen ze niet meer terug als je je gewoon aan de regels van Newfysic houdt. Belangrijk is dat je tijdens dit dieet niet aan je lot wordt overgelaten, maar je wordt geholpen met een persoonlijk voedingsplan, supplementen en tussentijdse weegmomenten.

Het Newfysic-dieet begint met een korte detox. De eerste 16 uur van dit dieet eet je namelijk alleen appels en drink je daarnaast ook 3 maal daags het Nf Dtox. Hierna kun je weer gewoon gaan eten, maar dan wel volgens de regels van Newfysic.

IMG_1901

Newfysic durft het aan om de strijd aan te gaan met de koolhydraatarme rage die op dit moment door Nederlands raast. Zo mag je bij dit dieet gewoon koolhydraten eten, de goede koolhydraten wel te verstaan. Je mag trouwens best veel producten eten, als het maar suikervrij en vetarm is. Want vetten mogen dan goed voor je zijn, een teveel ervan zorgt uiteindelijk ook voor de gevreesde lovehandles.

En dus eet ik sinds jaren weer een cracker. Ik moet eerlijk bekennen dat het wel even wennen is, want ik ben ondertussen gewend koolhydraten zo veel mogelijk te mijden. Mijn oude, vertrouwde salades mag ik gelukkig wel blijven eten, alleen zonder dressing. Die zijn niet toegestaan, want: vet.

new-fysic-1

Mocht je er om één of andere reden toch niet in slagen om volgens het Newfysic-voedingspatroon te eten (lees: verjaardag), dan kun je deze vetten trouwens blokken met de populaire ‘no regret-pillen‘.

De komende weken volg ik deze Newfysic-methode. Ik zal jullie op de hoogte houden met video’s en artikelen. En wish me luck, want ik me me er toch elke keer weer toe zetten om het Nf Dtox-drankje te drinken…

 

Furrow op Instagram