arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Mushroomkoffie

Mushroomkoffie

Pasta al fungi of een champignonsoep, maar ook de zogenoemde mushroomkoffie wint in populariteit. Ja, je leest het goed. Een koffie van paddenstoelen zorgt voor meer energie, minder stress en geeft je immuunsysteem een boost. Rise and shine, baby!

Tegenwoordig zijn paddenstoelen niet weg te denken uit pasta, soep- en wokgerechten, maar je kan deze schimmel ook aan je koffie toevoegen.

In mushroomkoffie is trouwens geen koffieboon te vinden: het is een mix van rauwe cacao, plantaardige melk, honing en reishi. Deze paddenstoel wordt ook wel de paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd. Hij draagt bij aan het goed functioneren van je immuunsysteem, maar wordt ook gebruikt om je beter te laten slapen.
Je zou deze mushroomkoffie dan ook prima kunnen drinken voor het slapengaan.

Ingrediënten mushroomkoffie

Zo maak je mushroomkoffie:

  1. Mix 1 theelepel Golden shrooms met de rauwe cacao en ¼ (koude) plantaardige melk tot een smeuïge pasta .
  2. Verwarm de rest van de melk en klop deze op.
  3. Giet de melk over de pasta.
  4. Breng de mushroomkoffie op smaak met honing.

Geniet!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram