arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Gezonde pannenkoeken

Gezonde pannenkoeken

Gezonde pannenkoeken

Normaal zijn pannenkoeken vanwege de grote hoeveelheid koolhydraten, stroop en poedersuiker niet alleen dramatisch voor de lijn, ook schieten door het eten van al die snelle suikers de nieuwe rimpels er meteen in. Als iets namelijk rimpels veroorzaakt dan zijn het snelle suikers wel.

Snelle suikers vind je bijvoorbeeld in wit of bruin brood, koekjes, ontbijtgranen, frisdranken, aardappelen, witte pasta, maar ook in pannenkoeken dus. Deze suikers hechten zich aan het collageen en hierdoor kan je huid een grauwe glans krijgen, maar nog erger: je rimpels worden er ook nog zichtbaarder door. Gelukkig is er vanaf nu de gezonde pannenkoek. Tadaa!

In gezonde pannenkoeken zitten namelijk heel veel eiwitten, weinig suikers en ze smaken net zo lekker als gewone pannenkoeken. In plaats van de gewone pannenkoekenmix gebruik je voor gezonde pannenkoeken perfect protein pancakes.

Door de grote hoeveelheid eiwitten in deze pannenkoekenmix kun je namelijk genieten van een pannenkoek en tegelijkertijd aan een mooie huid werken. Eiwitten zijn namelijk geweldig voor je rimpels. Combineer deze proteïne-pannenkoek met kaneel en een handvol blauwe bessen (antioxidanten) en geen enkele rimpel is meer veilig.

Wat heb je nodig voor gezonde pannenkoeken?

  • 150 ml water
  • kaneel
  • blauwe bessen, frambozen of aardbeien
  • olijfolie of een klontje boter
  • shakebeker of een mixer

Recept gezonde pannenkoeken

Op het etiket staat het advies om 150 ml water te mixen met twee scheppen perfect protein pancakes, maar ik gebruik zeker een extra schepje. Ik ben echt een kluns als het gaat om het omdraaien van de pannenkoeken en als ze iets dikker zijn gaat dat een stuk beter. Ik doe dus 3 schepjes perfect protein pancakes en 150 ml in een shaker, maar je kan ook gewoon een mixer gebruiken voor deze gezonde pannenkoeken. Omdat hij iets dikker is hoop ik stiekem dat hij nog iets beter is voor mijn rimpels.

Anti-rimpelpannenkoek-2

Verwarm een beetje olie in de pan (of een klontje boter, maar olie is beter voor de lijn en de rimpels) en wanneer de olie heet is, giet je de mix in de pan. Dan begint het grote wachten, want pas als de bovenkant van de pannenkoek niet meer vloeibaar is, kan je de gezonde pannenkoek omdraaien en de andere kant nog even kort bakken.

Anti-rimpelpannenkoek

Wil jij ook gezonde pannenkoeken maken? Perfect Protein Pancakes mix kost 19,90 en hiermee kun je ongeveer 60 pannenkoeken bakken. Je kunt een pot online bestellen via de website van Body en Fit.

Furrow op Instagram