arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
pil-tegen-rimpels

Pil tegen rimpels: Ubiquinol

 Pil tegen rimpels?

In Amerika is het de normaalste zaak van de wereld om elke dag een grote hoeveelheid pillen in te nemen. Het nieuwste van het nieuwste zijn de pillen die je rimpels bestrijden van binnenuit. Q10 smeer je niet meer op je gezicht (dat is hopeloos uit!), q10 slik je. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd mijn supplementen uit het buitenland haal. In Amerika is nou eenmaal alles groter en beter en vooral voor vitaminepillen is dat een fijne combinatie. Op internet vind je sowieso allerlei pillen die je ondersteunen in de strijd tegen rimpels en andere ouderdomsverschijnselen. Bij mijn laatste bestelling heb ik gelijk een potje Ubiquinol besteld. Volgens de beschrijving is Ubiquinol een stuk beter tegen rimpels dan alleen CoQ10 (de pillen die je worden aanbevolen bij de eerste tekenen van rimpels) en lijk je bijna stom als je deze pil niet slikt.

Pil tegen rimpels

Na een week komt mijn langverwachtje pakketje met antirimpelpillen eindelijk binnen en maak ik vol enthousiasme het pakketje uit Amerika open. Het potje is een stuk kleiner dan ik dacht, maar dat zegt hopelijk niets over de werking van de rimpelpillen. De pillen zien eruit als glimmende bruine bonen. Gelukkig zit er geen smaak aan. Vanaf nu neem ik elke ochtend een pil Ubiquinol in bij het ontbijt.

Werkt de pil tegen rimpels?

Helaas kan ik niks (nog) zeggen over het resultaat en of de pil dus echt werkt, want dit is zo’n pil waarvan je niet weet wat er met je huid zou zijn gebeurd als je hem niet zou slikken. Eerlijk gezegd zie ik namelijk niks. Maar Ubiquinol schijnt het best te werken bij vrouwen van 50 jaar of ouder. Over 16 jaar ga ik het nog een keer proberen, misschien dat ik dan wel verschil zie.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram