arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Facelift-smoothie

De facelift-smoothie!

Daar moet op gedronken worden, hi, ha, ho. Daar moet op gedronken worden, hi, ha, ho. En daar is deze facelift-smoothie uitermate geschikt voor.

Facelift in een potje

Doe boerenkool, bosbessen en paranoten bij elkaar in een blender en je hebt een facelift in een potje. De boerenkool zorgt ervoor dat je minder snel last hebt van een droge en geïrriteerde huid, de bosbessen verhogen de productie van collageen, maar de paranoten zorgen echt voor het liftende gedeelte. Deze noten bevatten selenium, waarvan is aangetoond dat het (bij regelmatige inname) de jeugdige elasticiteit van je huid kan verbeteren.

Hou je niet van noten, of ben je allergisch? Selenium vind je ook in kalkoen, mager rundvlees, kip en eieren. Toegegeven, deze combinatie is minder lekker in deze facelift-smoothie.

Ingrediënten facelift-smoothie

  • 250 ml kokoswater
  • 150 gram gesneden boerenkool
  • 150 gram bevroren bosbessen
  • 1 sinaasappel
  • 5 - 10 paranoten

Benodigdheden:

  • Blender

Recept facelift-smoothie

  1. Schil de sinaasappel.
  2. Doe het kokoswater, de boerenkool, de bevroren bosbessen, de sinaasappel en de paranoten bij elkaar in een blender. Mix de ingrediënten tot een gladde massa.
  3. Eventueel kun je de facelift-smoothie nog serveren met geraspte kokos.

Drink smakelijk!

Furrow op Instagram