arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Beauty- en anti-agingdrankje Ocóo

Ocoo Beauty en anti-aging dranke-2

Beauty- en anti-agingdrankje Ocóo

In Japan is het de normaalste zaak van de wereld om je rimpels weg te drinken. Smeren is echt zo 2012… En de trend om je rimpels weg te spoelen lijkt nu ook Europa te veroveren. Het anti-agingdrankje Ocóo is een megahit in Duitsland en belooft nu ook in de rest van Europa de grote anti-rimpeltrend te worden voor 2013.

Beautydrankjes worden steeds populairder. Ook in Amerika zijn collageendrankjes enorm populair onder de Hollywoodsterren. Ocoo is geen echt collageendrankje, maar richt zich door de enorme hoeveelheid anti-oxidanten en toegevoegde vitamines meer op huidverbetering in het algemeen.

Ingrediënten Ocoo

Ingrediënten beauty- en anti-agingdrankje Ocóo

Ocóo zit bomvol anti-rimpelvruchten, zoals bosbessen, aalbessen en de bekende rode druiven, maar heeft daarnaast ook nog eens een hele rij aan vitamines waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor je huid en haar.

Volgens Ocóo is het wetenschappelijk bewezen dat de ingrediënten die in het beautydrankje verwerkt zitten, goed zijn voor je huid en voor je haar. Het lastige met dit soort schoonheidsdrankjes is dat je er wel erg veel van moet drinken, voordat je huid er wat aan heeft. Je huid is je grootste orgaan, maar krijgt namelijk als laatste de voedingsstoffen uit je eten en drinken. Eerst gaat alles namelijk naar je vitale organen en wat ‘over’ is mag de huid hebben.

Beauty en anti-aging drankje Ocoo-3

Ocóo bevat 48 kcal per flesje

Het fijne is wel dat Ocóo er in ieder geval qua calorieën rekening mee heeft gehouden dat je nogal wat van dit drankje nodig hebt, voordat je rimpels er daadwerkelijk door verdwijnen (als ze dat überhaupt al doen). Eén flesje bevat namelijk maar 48 kcal. Dat is nog altijd meer dan een blikje cola light, maar bijvoorbeeld een stuk minder dan een glas rode wijn dat 80 kcal per glas bevat.

Ocoo Beauty en anti-agingdrankje

Beauty- en anti-agingdrankje Ocóo

Bij Ocóo zit de schoonheid in ieder geval vanbuiten, want van het ontwerp van het flesje krijg je spontaan minder rimpels, zo mooi. Het is bijna zonde om dit drankje open te maken en op te drinken. Dat opdrinken veroorzaakt bij mij wel een paar extra rimpels, zo zuur. Ondanks de zure smaak, verwacht ik echt dat dit soort drankjes de toekomst zullen zijn en weleens de grote concurrent kunnen worden van de bekende energiedrankjes. De mannen aan de Red Bull en de vrouwen aan Ocóo.

Zoals met alles waar ‘anti-aging’ of ‘anti-rimpel’ voor staat, is Ocóo wel een stuk duurder dan een blikje cola light. Eén flesje Ocóo kost 3,50 euro. Je kunt je schoonheid in een flesje bestellen via de website van Ocóo. Je kunt er 8 drankjes bestellen voor 28 euro, en als je echt enthousiast bent kun je 30 flesjes tegelijkertijd bestellen voor 89,00 euro.

 Geloof jij in dit soort beauty- en anti-agingdrankjes?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram