arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Antirimpelcocktail

Anti-rimpelcocktail

Anti-rimpelcocktail

Met nog maar 66 dagen tot de zomer en temperaturen van rond de 20 graden wordt het verlangen naar zon, zee en strand met de dag groter. Welkom zomerse glans en gezonde, rode blosjes: de zomermaanden zorgen ervoor dat je er automatisch jonger en gezonder uitziet. Misschien ben je geneigd om je strenge antirimpelregime enigszins te laten varen als je vanavond in de zon zit te genieten, maar ook op het terras of tijdens de bbq kun je aan je rimpels werken met deze antirimpelcocktail.

Met de antirimpelcocktail bestrijd je niet alleen fijne lijntjes en rimpels, hij vermindert ook stress en is goed voor de lijn. De geheime ingrediënten in deze antirimpelcocktail zijn aloë vera, ginseng en munt. In de cocktail zit namelijk ook een beautydrankje verwerkt. She is een energiedrankje dat ook allerlei beauty-ingrediënten bevat. Zo zit het bomvol aloë vera, calcium en ginseng.

Aloë vera wordt al sinds de oudheid gebruikt als gezondheidsdrankje. Het is een sterke anti-oxidant en zorgt ervoor dat je weerstand wordt verhoogd. En het helpt je lichaam om afvalstoffen sneller af te voeren. En ook ginseng is hot als het gaat om huidverbetering. Ginseng activeert de bloedcirculatie in het bindweefsel, brengt het vochtgehalte in de huid weer op peil en versnelt het aanmaken van nieuwe huidcellen.

Anti-rimpelcocktail met She energy-drink

Antirimpelcocktail bevat weinig calorieën

Normaal bevatten dit soort beauty-drankjes enorm veel calorieën, maar She bevat bijna geen suikers. Maar niet alleen het beautydrankje in deze cocktail is een essentiële factor, ook de munt laat je rimpels spontaan verdwijnen. Munt is namelijk geweldig als het gaat om stress tegen te gaan. Deze anti-rimpelcocktail is dus niet alleen goed voor je rimpels, maar heeft ook een kalmerend effect op het lichaam.

Wat heb je nodig voor de antirimpelcocktail?

  • Beautydrankje She
  • 1 schepje rietsuiker
  • Sap van een halve limoen
  • 8 tot 10 muntblaadjes
  • Takje munt of limoenschijfje

Hoe maak je de antirimpelcocktail?

Simpeler dan dit kan het bijna niet: je perst het sap van een halve limoen uit en dit doe je samen met een klein beetje rietsuiker en wat muntblaadjes in een (cocktail)glas. Doe er wat ijsblokjes bij en de helft van het beautydrankje. Roer dit geheel even door en gooi daarna nog wat crushed ijs over het drankje heen. Als laatste de overgebleven She en nog een blaadje munt. Klaar is je antirimpelcocktail.

En voor de alcoholliefhebbers: je kunt altijd nog wat rum toevoegen aan de antirimpelcocktail. De mineralen in rum doen niets voor je rimpels, maar werken wel weer botversterkend.

Furrow op Instagram