arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Placenta eten voor een mooie huid

Placenta eten voor een jonge huid?

Kim Kardashian liet pillen fabriceren van haar placenta en naar verluidt vergrijpen Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham en Tom Cruise zich ook regelmatig aan de placenta voor het verjongen van de huid. In the name of beauty is alles geoorloofd. Zelfs placenta, toch?

De vraag naar natuurlijke huidverzorgingsproducten is groot. Avocado-olie verkoopt als een tierelier en hetzelfde geldt voor doucheschuim zonder sulfaten, maar een crème op basis van schapenplacenta’s verkoopt waarschijnlijk net iets minder goed. Maar als je het sec bekijkt: veel natuurlijker én gezonder dan placenta krijg je het niet.

Placenta

Placenta in cosmetica is niet nieuw. In 1977 kreeg Biodermal de hele wereldpers over zich heen, toen het merk de P-CL-E crème introduceerde. Met schapenplacenta.
En waarom ook niet? Placenta zit vol ijzer, vitamine A, B6, C, E, K en de gelukshormonen oxytocine en prolactine.

Geen zorgen, om te profiteren van de verjongende eigenschappen van placenta hoef je niet dagelijks op een taai (placenta schijnt nogal taai te zijn) stukje vlees te kauwen. Door placenta te drogen en te vermalen, kan je het vrij gemakkelijk in capsules verwerken.
En het wordt allemaal een stuk minder onsmakelijk als je placenta in pilvorm tot je neemt. Toch?

Crème met placenta

En dan is er altijd nog de mogelijkheid om een crème met placenta te gebruiken. Zo heeft Rodial de Bee Venom Placenta 24 Carat Gold Ultimate Creme Skin Rejuvenation Moisturizer in het assortiment.
Je moet waarschijnlijk even wennen aan het idee dat je placenta op je gezicht smeert, maar dan wordt je huid wel optimaal gehydrateerd.
O, en placenta is niet goedkoop. Voor deze speciale placentacrème moet je $ 472 neertellen. Alles in the name of beauty, weet je nog?

Furrow op Instagram