arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Visolie tegen rimpels

Visolie goed tegen rimpels

Als er iets is waar ik groot fan van ben, dan is het visolie wel. Ik vind het een soort wondermiddel, aangezien visolie zoveel goeds voor je lichaam doet. Je kan het op verschillende manieren innemen: gewoon door vette vis te eten, in capsules en voor de echte die hard is er de vloeibare variant.

De lemonsmaak die vaak aan vloeibare ‘fish oil’ toegevoegd is, verdoezelt een hoop van de eigenlijke vissmaak. Ik neem elke dag een eetlepel visolie en het valt echt mee. Ik denk zelf dat het idee van vloeibare visolie slikken voor veel mensen gewoon heel vies lijkt.

Vloeibare visolie

De vloeibare vorm is het allerbeste, omdat het door je lichaam het snelst wordt opgenomen en het niet in een softgel zit. Visolie (in welke vorm dan ook) zorgt er voor dat je vetlagen sneller afgebroken worden, je meer spiermassa opbouwt, maar ook voor je huid en je gezicht is visolie van groot belang. In mijn strijd tegen de rimpels is visolie dus onmisbaar.

En het zorgt er ook voor dat je huid minder snel verbrandt door het zonlicht. Dit zorgt er automatsich voor dat je huid minder snel veroudert. Wat zoals je weet is zonlicht één van de grootste oorzaken van rimpels.

Visolie versterkt ook de aanmaak van collageen. Dit zorgt ervoor dat je huid elastischer wordt en gaat alle vormen van huidveroudering tegen. Weg met die rimpels dus. Ik krijg verschillende adviezen over wanneer ik het het beste kan slikken. De één zegt me dat ’s ochtends het beste is, de ander adviseert het vlak voor het slapen in te nemen, zodat je lichaam de visolie ’s nachts kan gebruiken voor het herstel. Ik neem de visolie elke ochtend in, het hoort een beetje bij mij ochtendritueel.

En als je er over denkt om een blikje tomatenpuree te gebruiken in de strijd tegen je rimpels, dan kan een beetje vloeibare visolie er ook nog wel bij toch?

Furrow op Instagram