arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Top 5 tijdloze Hollywoodsterren

De meeste mensen die ouder worden, gaan er ook gewoon ouder uitzien. Toch lopen er in Hollywood een aantal sterren rond die de afgelopen 20 jaar niet ouder zijn geworden. En dan is het niet alleen een kwestie van grijze haren verven of het simpelweg opvullen van rimpels. Het lijkt wel alsof deze sterren de bron van de eeuwige jeugd hebben gevonden. Een top 5 tijdloze Hollywoodsterren:

0tijdloze-hollywoodsterren-halle-berry

5. Halle Berry

Halle Berry is het officiële bewijs dat leeftijd niets zegt en eigenlijk alleen maar een ‘getal’ is. De 46-jarige actrice is de afgelopen 20 jaar bijna niet verouderd. Gelukkig kent ze inmiddels wel het fenomeen ‘wallen‘, maar dat zal waarschijnlijk grotendeels met haar zwangerschap te maken hebben. Halle Berry lukt het niet alleen rimpels uit haar gezicht te weren, maar weet ook de overgang te omzeilen. Zo presteert ze het namelijk om op 46-jarige leeftijd ‘per ongeluk’ zwanger te raken.

tijdloze-hollywoodsterren-rob-lowe

4. Rob Lowe

Ik was al stiekem verliefd op Rob Lowe toen ik een klein meisje was. Zag hij me 20 jaar geleden niet staan, omdat ik gewoonweg te jong was, nu maak ik waarschijnlijk geen enkele kans, aangezien ik voor hem vast ‘een oude taart’ ben. Ik ben, zoals elk normaal mens namelijk wel gewoon ouder geworden, maar Rob presteert het om op 48-jarige leeftijd nog steeds een tieneridool te zijn.

tijdloze-hollywood-sterren-tom-cruise

3. Tom Cruise

Tja, als je je dagen doorbrengt in een Scientology-kerk, is de kans natuurlijk ook groot dat je niet veroudert. Toch is het bewonderenswaardig dat Tom Cruise er op 50-jarige leeftijd nog zo ‘stunning’ uitziet. Want ondanks zijn liefde voor laserbehandeling en vogelpoep ziet de Mission Impossible-acteur er bijna nog exact hetzelfde uit als 30 jaar geleden. Maar ja, er komt een moment dat ook Tom Cruise 80 jaar wordt en dan moet er in ieder geval een grijze haar te bespeuren zijn.

tijdloze-hollywoodsterren-liv-tyler

2. Liv Tyler

Liv Tyler lijkt ook voor eeuwig een ‘natural beauty’ te blijven en terwijl de meeste vrouwen op minstens 10 nieuwe rimpels kunnen rekenen zodra ze kinderen krijgen, heeft Liv Tyler nergens last van. Ook de scheiding van Royston Langdon heeft er niet voor gezorgd dat Liv ook maar iets ouder is geworden. Volgens Liv ligt het geheim van haar jeugdige look in een simpele, rode lippenstift…

tijdloze-hollywoodsterren-will-smith

1. Will Smith

Geef Will Smith een baseballpetje en hij kan zo weer bij zijn oom en tante gaan wonen in Bel Air. De 48-jarige acteur werd in de jaren 90 wereldberoemd vanwege zijn rol als de Fresh Prince of Bel Air. Volgens mij kan hij zich alvast gaan voorbereiden op z’n nieuwe rol, die van de koning van antirimpelland.

Furrow op Instagram