arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Teatox met Sexy me Tea

Teatoxen met Sexy ME TEA

Zie je er enigszins tegenop om een periode alleen op groentesapjes te leven, maar wil je wel graag je lichaam reinigen, de vochtbalans van je huid herstellen, een opgeblazen gevoel verminderen of simpelweg versneld je vakantiekilo's kwijtraken, dan zou je ook eens een teatox kunnen overwegen. David Dijkstra, Sexy ME TEA: "In tegenstelling tot een detox, waarbij je een periode niet of nauwelijks vast voedsel binnenkrijgt, is dat bij een teatox anders. Gedurende een periode van 14 dagen eet je wel gewoon, maar drink je daarnaast ook een speciale ochtend- en avondthee om je lichaam te reinigen en je metabolisme een boost te geven (afvallen!)."

Ochtendthee

De ochtendthee drink je op nuchtere maag (bij voorkeur 30 minuten voor het ontbijt) en bestaat uit 7 verschillende theesoorten. "Door een combinatie van Argentijnse mate, een Cyberische ginseng en een Chinese oolong zet je meteen alle processen in je lichaam in gang. En door gebruik te maken van losse theebladeren kun je heel eenvoudig de sterkte van deze ochtendthee zelf bepalen."

"Alle verschillende theesoorten hebben in principe elk hun eigen positieve eigenschappen, maar zijn dusdanig samengesteld dat ze ook elkaars werking ondersteunen."

Het liefst drink je trouwens tijdens je teatox ook geen koffie: "Geen zorgen, in de Argentijnse mate zit ook cafeïne waardoor je meer energie krijgt, maar vanwege de hoeveelheid vitaminen, kalium, mangaan, magnesium en caroteen is deze theesoort wel gezonder dan koffie, maar kun je het zeker beschouwen als de perfecte opstart voor de dag."


Avondthee

De avondthee bestaat ook uit 7 verschillende theesoorten en heeft een ontspannende en ontgiftende werking, maar hiervan kun je de dosering niet zelf bepalen: "Valeriaan, zoethout en rooibos zorgen ervoor dat je beter slaapt, maar daarnaast vind je in deze thee ook sennabladeren om je darmen (extra) aan het werk te zetten. Vanwege het laxerende effect is de inhoud van tevoren nauwkeurig vastgesteld."

Afvallen

Maar met theedrinken alleen ben je er nog niet: "Voor het versneld afvoeren van gifstoffen is het belangrijk dat je veel water drinkt en tijdens deze periode het liefst ook zo min mogelijk suikers, vlees en zuivelproducten eet. De kans is ook groot dat je tijdens de teatox vanzelf minder eet, omdat de kruiden ook vaak je hongergevoel onderdrukken, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ondertussen gewoon vrolijk gebak, chips en patat eet."

Sexy ME TEA is verkrijgbaar voor 24,95 euro (kuur van twee weken). Voor meer informatie over deze teatox kun je terecht op de website van Sexy ME TEA.

Furrow op Instagram