arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
snel-afvallen-met-detox-1

Snel afvallen met detox

Snel afvallen met detox

Ondanks dat een detox eigenlijk bedoeld is voor het ‘reinigen van je lichaam‘, wordt het stiekem ook gebruikt om snel af te vallen. Laten we eerlijk zijn: 3 kilo afvallen in één week klinkt vaak een stuk aantrekkelijker dan ontgiften en kan een hele goede motivatie zijn om een aantal dagen alleen maar groentesapjes te drinken.

Detoxkuren zijn er in allerlei soorten en maten: voor de echte die hards zijn er de kuren waarbij je echt alleen maar sapjes drinkt, maar er zijn er ook waarbij je wel wat mag eten en alleen bepaalde voedingsstoffen (lees: suiker, koffie, alcohol, zuivel, koolhydraten) moet mijden.

detox-delight

Snel afvallen met detox

Met Detox Delight kun je je persoonlijke detoxkuur samenstellen. Vooral als je het niet doet om gezondheidsredenen (lees: snel afvallen), kan het namelijk best pittig zijn om helemaal niks te eten.

snel-afvallen

Detox-snacks

Zie je het die hard detoxen niet zitten en gebruik je Detox Delight alleen om af te vallen, dan kun je je naast de detoxsappen ook richten op de Detox Snack Lijst. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je je ineens helemaal vol gaat eten met noten, gedroogd fruit en ongezoete sojayoghurt, maar met behulp van deze lijst is het allemaal wel een stuk makkelijker vol te houden.

De basisprincipes van afvallen zijn redelijk simpel. Het vet op je lichaam is opgeslagen energie. Iedere kilo vet staat gelijk aan 7.000 calorieën. En een calorie is een eenheid van energie. Dus je moet meer energie verbruiken dan je inneemt.

De beste manier om minder calorieën binnen te krijgen is door de toegevoegde suikers uit je voeding te halen, maar vooral ook door meer groente te eten. En laten de Detox Delight-sapjes daar nou vol mee zitten.

snel-afvallen-met-detox-2

Als je echt wilt afvallen, ben je er natuurlijk niet met een 3-daagse sapkuur. De detox zorgt ervoor dat je minder opgeblazen bent, en door je gezonde levensstijl krijg je vanzelf meer energie. Daarna zul je ook (blijvend) je levensstijl moeten aanpassen. Geen straf trouwens, ik ben stiekem verslaafd.

Ben je benieuwd naar het effect van een detox op jouw lichaam? Je kunt voor de verschillende kuren terecht op de website van Detox Delight.

Furrow op Instagram