arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
rode-druiven

Rimpels en rode druiven

Rimpels en rode druiven

Iedereen is dol op het simpele fruit zoals bijvoorbeeld appels, peren en bananen. Een banaan is ook veel makkelijker mee te nemen naar kantoor dan bijvoorbeeld een bakje rode druiven of frambozen. Vooral het bakje met frambozen gaat bij mij altijd open en dan zit mijn hele tas onder het sap van de frambozen.

Hoeveel simpeler is het om gewoon een mandarijn of appel in je tas te stoppen? Toch is juist het fruit met een kleurtje zoveel beter voor je rimpels dan wit fruit.

Vraag je je af wat wit fruit precies is? Wit fruit is het fruit dat je aan je kinderen geeft, zoals een appel, peer of banaan. Gekleurd fruit zoals aardbeien, bramen, frambozen en rode druiven zijn niet alleen rijk aan vezels, anti-oxidanten en vitamine C, maar kunnen je ook helpen om van je rimpels af te komen. Vooral rode druiven zijn knettergoed voor je huid en je rimpels.

Waarom werken rode druiven goed tegen rimpels?

Vroeger gebruikten vrouwen het sap van rode druiven om op hun gezicht te smeren. Door de anti-oxidanten op hun huid te smeren, werd de huid gaver en egaler. De rode druiven werden dus eigenlijk gebruikt als anti-rimpelcrème. Nu hoef je niet meer plakkerig door het leven te gaan en zijn er genoeg goede (niet plakkerige!) antirimpelcrèmes, maar het eten van rode druiven is nog steeds heel erg goed voor de rimpels in je gezicht. Zo eet je je rimpels weg.

Tip voor de alcoholliefhebbers:rode wijn is ook van rode druiven gemaakt en doet dus ook wonderen voor je huid.

 

Furrow op Instagram