arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
laviesage-skin-hydracera-2

LavieSage Skin HydraCera

Soms zit er in de strijd tegen de rimpels niets anders op dan de natuur een handje te helpen. En dan niet gelijk met botox of fillers, maar met supplementen.

Heb je last van een droge huid, met de daarbij behorende fijne lijntjes, dan kun je naast het smeren van een voedende gezichtscrème er namelijk ook nog voor kiezen om extra supplementen te slikken.

LavieSage Skin HydraCera richt zich speciaal op het verbeteren van een droge huid. Een combinatie van glucosamine, hyaluronzuur en granaatappelextract in deze Skin HydraCera zorgen samen voor een optimale hydratatie van de huid.  Maar over de toegevoegde waarde van supplementen wordt al eeuwen gediscussieerd. Zo slikt de één dagelijks een handvol extra vitamines en mineralen, terwijl de tegenstanders roepen dat supplementen totale geldverspilling zijn.

laviesage-skin-hydracera

Skin HydraCera

Over de afzonderlijke werking van de ingrediënten in Skin HydraCera bestaat geen discussie. Zo gaat glucosamine huidverslapping tegen en wordt hyaluronzuur gezien als het geheim tegen fijne lijntjes.

Maar onderschat ook de werking van de granaatappel niet. De Egyptenaren dachten namelijk al dat je door het drinken van het sap van de granaatappel onsterfelijk zou worden en nog steeds is deze vrucht onmisbaar in de zoektocht naar de eeuwige jeugd.

Zo zit een granaatappel namelijk bomvol polyfenolen en isoflavonen (lees: anti-oxidanten), zelfs 3 keer zo veel als in rode wijn. En nog een bijkomend voordeel van de granaatappel: hij beschermt je niet alleen tegen toekomstige rimpels, maar kan trouwens ook cellulite tegengaan.

IMG_3902

Skin HydraCera bevat 60 tabletten waarmee je jouw huid ongeveer een maand lang van extra hydratatie kan voorzien. En dat is geen goedkope boost, aangezien het product maar liefst 79,00 euro kost. Daar kun je een hoop granaatappels voor kopen.

Mocht je geen zin hebben om de hele groentewinkel leeg te kopen, dan kun je voor alle supplementen van LavieSage terecht op de website van Dermacare.nl

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram