arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Hyaluron

Hyaluron

Zodra je rimpels krijgt leer je ook gelijk een groot aantal nieuwe woorden kennen. Zo wist ik voordat ik rimpels kreeg echt niet wat botulina a toxine, Sculptra, stamcellen, retinol of groeifactoren waren. Inmiddels ben ik bijna op alle woorden die met rimpels te maken hebben een heuse expert geworden. Ook hyaluron was tot voor kort zo’n woord waarvan ik eigenlijk niet wist wat het betekende. Maar wat ik inmiddels wel weet is dat als je van je rimpels af wil komen, dit juist het woord is dat je moet onthouden.

Tekort aan hyaluron/ hyaluronzuur

Als je rimpels in je gezicht krijgt, heeft dit onder andere te maken met een tekort aan hyaluronzuur. Als je ouder wordt, daalt namelijk de concentratie hyaluronzuur in het lichaam. Helaas is het zo dat door deze daling je huid droger en slapper wordt (lees: gaat hangen!). Niet zo gek dat hyaluron tegenwoordig de trend is als je van je rimpels af wil komen. Het is niet alleen mateloos populair op het gebied van antirimpelcrèmes, maar het wordt ook veel gebruikt in tijdelijke fillers, waarbij het direct in de rimpel wordt ingespoten.

Hyaluron in antirimpelcrème?

Als je op zoek bent naar een nieuwe antirimpelcrème, check dan sowieso of er hyaluron op de ingredientenlijst staat. Want met het smeren van hyaluron op je huid, kun je zorgen dat je huid er een stuk beter uit gaat zien. Je kunt dit superingrediënt trouwens ook slikken in de vorm van een pil. Op mijn favoriete supplementen website www.swansonvitamins.com vind je hyaluron als supplement. Voor 34 dollar kun je er een hele pot hyaluron kopen.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram