arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Anti-aging producten voor de zomer

Anti-aging producten voor de zomer

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in de winter al je nieuw verworven rimpels weer weg te laseren, maar met deze anti-aging producten voor de zomer kun je optimaal van de zon genieten, zonder dat je je elke ochtend hoeft af te vragen ‘zat die rimpel er gisteren ook?‘.

anti-aging-producten-voor-de-zomer

Etat Pur Tyrosine

Etat Pur Tyrosine is speciaal ontwikkeld als je moeilijk bruin wordt (lees: ik), maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat als je wel gekleurd bent door de zon je veel langer bruin blijft. Dit aminozuur stimuleert de aanmaak van melanine, waardoor je uiteindelijk ook beter beschermd bent tegen de zon en zo nieuwe rimpels helpt voorkomen.

Anti-aging vraagt om een herinnering in je agenda, want je moet 3 dagen van te voren beginnen met smeren voor je bijvoorbeeld met vakantie gaat. Daarna is het gewoon een kwestie van onderhoud en blijf je het elke dag gebruiken als je in de zon zit.

anti-aging-producten-voor-de-zomer-3

Institut Esthederm inCellium Spray

Een verfrissende spray kan natuurlijk niet ontbreken op een warme dag. Institut Esthederm inCellium Spray kun je ’s ochtends gebruiken om je make-up mee te fixeren, of gedurende de dag als verfrissing gebruiken. Deze spray geeft je niet alleen verkoeling op een warme dag, maar beschermt je tegen vrije radicalen en helpt ook photo-aging voorkomen. De meeste gezichtssprays bevatten trouwens geen SPF en moet je dus echt zien als aanvulling op je zonnebrandcrème.

anti-aging-producten-voor-de-zomer-2

Pascaud Bronzestim

Vooral als je met vakantie gaat en voor langere tijd wordt blootgesteld aan de zon, kun je in de strijd tegen nieuwe rimpels supplementen slikken die je extra beschermen tegen de zon. Pascaud Bronzestim bevat huidbeschermende anti-oxidanten die je huid beschermen van binnenuit. Het is trouwens wel belangrijk om alvast een aantal weken van tevoren te beginnen met het innemen van de pilletjes.

Net als de spray is het wel de bedoeling dat je daarnaast ook nog grote hoeveelheden zonnebrandcrème opsmeert. Het advies is, om ook als de zon achter een wolk verstopt zit, voor je gezicht sowieso altijd factor 30 te gebruiken als je nieuwe rimpels wilt voorkomen. En vergeet vooral niet dat de meeste zonnebrandcrèmes je maar maximaal twee uur beschermen.

Prijzen anti-agingen producten voor de zomer:

Etat Pur Tyrosine: 17,60 euro

Institut Esthederm: 44,80 euro

Pascaud Bronzestim: 25,40 euro

 

Furrow op Instagram