arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
andrelon-brilliant-age-6

Andrélon Brilliant Age

In de zoektocht naar de eeuwige jeugd zou je bijna vergeten dat je haar ook ouder wordt. Behalve de gevreesde grijze haren, worden je haren met de jaren ook droger, dunner, breekbaarder en minder glanzend. Daarom introduceert Andrélon vanaf nu de Brilliant Age lijn, speciaal voor het ouder wordende haar.

Net als in je gezichtscrème draait het bij de haarverzorgingslijn van Andrélon Brilliant Age Shine & Care ook om collageen. Zoals je je haar kunt beschadigen (lees: verven, bleken, hitte en de zon) kun je het ook weer opknappen. En daarom kan collageen ook in je shampoo niet ontbreken.

andrelon-brilliant-age-1

Andrélon Brilliant Age Shine & Care

Glad, gezond en jong haar heeft een egale structuur en mooie gesloten schubben. Door het ouder worden, de zon en het kleuren van je haar gaan deze schubben steeds meer openstaan. Hierdoor raakt je haar beschadigd en krijg je te maken met droog en slap haar. Met behulp van collageen vul je de kapotte delen van het haar weer op. En het fijne is: zonder het te verzwaren.

Je kunt nog zoveel collageen in een shampoo stoppen, het is niet de bedoeling dat je het dan na een minuut weer uitspoelt. Terwijl je je haar wast, zul je dus ook goed je hoofdhuid moeten masseren, zodat je het collageen de mogelijkheid geeft om ook door de haarwortels te worden opgenomen. En de aanwezige keratine krijgt dan ook de gelegenheid om te zorgen voor zacht en stevig haar.

brilliant-age-conditioner

 

Andrélon Brilliant Age Shine & Care-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, crème en een volumespray. Voor de oudere haren die ook nog eens gekleurd zijn, is er de variant Briljant Age Colour Care ontwikkeld. In deze serie is alleen een shampoo en conditioner verkrijgbaar.

De shampoo is ontwikkeld voor de verzorging van het haar en geeft het daarnaast ook een natuurlijke glans. De conditioner is bedoeld om de breekbaarheid en de stugheid van het haar te verhelpen, waardoor je haar sterker wordt, en er tegelijkertijd voor zorgt dat je haarkleur er langer glanzend uit blijft zien.

brilliant-age-andrelon

Dan heb je nog de Shine & Care crème en de volumespray die bedoeld zijn als verzorging ná het wassen. De crème zorgt voor extra body en stevigheid van de haren en bevat daarnaast ook een beschermend uv-filter waarmee je jouw haar gezond houdt. De volumespray breng je (voor het föhnen) aan bij de haaraanzet om natuurlijke volume te creëren bij fijn haar.

Verwacht alleen geen wonderen van de shampoo of conditioner. Je zult daarnaast ook echt nog gezond moeten leven, je haar regelmatig moeten verzorgen met natuurlijke haarmaskers en zo min mogelijk de krul- of stijltang moeten gebruiken.

Hoe verzorg jij jouw haar?

 

Furrow op Instagram