arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Wondermasker tegen acne

Wondermasker tegen acne

Er is meestal vrij weinig nodig voor een onrustige huid. Eén avond op de bank met wat chips en chocolade en je zit onder de puistjes.
In plaats van jezelf voortaan alle uitspattingen te ontzeggen, kan je ook dit wondermasker tegen acne gebruiken om je huid weer te kalmeren.

Nootmuskaat

Nootmuskaat, melk en honing zijn los van elkaar al effectief tegen acne, maar samen zijn ze helemaal dodelijk. Voor je dodelijke huidcellen dan.
De antibacteriële eigenschappen van nootmuskaat en honing in combinatie met de exfoliërende werking van melk(zuur) zorgt ervoor dat je huid binnen 10 minuten weer soepel en zacht is.

Geitenmelk is trouwens heel geschikt om te gebruiken als basis voor het masker. Deze melk ligt het dichts bij de natuurlijke pH-waarde van je huid, waardoor je de barrièrelaag niet of nauwelijks uit balans brengt.

Ingrediënten wondermasker tegen acne

  • 1 theelepel honing
  • ½ theelepel nootmuskaat
  • 2 of 3 theelepels melk

Zo maak je het wondermasker tegen acne

  1. Doe alle ingrediënten in een kom en roer goed door.
  2. Gebruik bij voorkeur een kwast om het wondermasker tegen acne op je gezicht aan te brengen.
  3. Breng het masker laag voor laag aan. Ga door tot je huid het hele masker heeft opgenomen.
  4. Laat het masker nog 10 tot 15 minuten inwerken.
  5. Reinig je huid met lauwwarm water.

Furrow op Instagram