arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Facial mist met kokoswater

Facial mist met kokoswater

Het is logisch dat je sceptisch bent over het gebruik van een gezichtsspray, maar het is echt het proberen waard. Vooral bij een onzuivere huid zou deze DIY facial mist met kokoswater weleens de oplossing voor al je problemen kunnen zijn.

Het voornaamste doel van een facial mist is hydrateren van je huid. Een gehydrateerde huid = een gezonde huid.

Door je huid gedurende de dag van vocht te voorzien, versterk je je huidbarrière, waardoor je fibroblasten beter kunnen functioneren. En met een beetje geluk voorziet deze deze facial mist je ook nog van de welbekende glow.

Kokoswater

Los van het feit dat het heerlijk verfrissend is om te drinken, wordt kokoswater tegenwoordig steeds vaker gebruikt in cosmetica.

Heb je regelmatig een onrustige huid en wil je dit probleem op een natuurlijke manier behandelen, dan is kokoswater één van de opties. Zie het als een grote voorjaarsschoonmaak voor je huid, want dit water versnelt de afvoer van afvalstoffen.
En het is ook nog gewoon makkelijk verkrijgbaar. Kokoswater staat meestal gewoon tussen alle andere verfrissende drankjes in de supermarkt.

Ingrediënten facial mist met kokoswater

  • 250 ml kokoswater
  • 250 ml aloë verasap
  • 2 druppels amandelolie

Benodigdheden:

Een flesje met verstuiver (het liefst niet doorzichtig, want zonlicht kan de houdbaarheid van je gezichtsspray negatief beïnvloeden).

Zo maak je deze facial mist:

Doe alle ingrediënten in het flesje met verstuiver en klaar is je zelfgemaakte facial mist.

Furrow op Instagram