arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
DIY toner met rozenwater en aloë vera

DIY toner met rozenwater en aloë vera

Ja, ja, het is een luxeproduct, maar wel een luxeproduct dat eigenlijk niet in je badkamerkastje kan ontbreken. Alleen al voor het herstellen van de pH-waarde van je huid heb je dagelijks een toner nodig.
En daarnaast kun je hem ook gebruiken voor het egaliseren van je huid en het verfijnen van je poriën. Dat je het weet.

Zoveel goeds in één product betekent dat je je voorraad toner altijd op peil moet hebben. Je kunt jezelf een hoop tijd, moeite en stress besparen door hem voortaan zelf te maken. Meer dan een flesje rozenwater en aloë vera heb je niet nodig.

2 ingrediënten

Met maar 2 ingrediënten is het belangrijk dat de kwaliteit goed is. Vooral voor de versheid van de aloë vera moet je even je best doen.
De werkzame stoffen van aloë vera verliezen snel hun activiteit, dus gebruik voor deze DIY toner het liefst gel van een aloë vera-plant.

Ingrediënten DIY toner met rozenwater en aloë vera

  • 50 ml rozenwater
  • 1 theelepel aloë vera-gel

Zo maak je deze toner:

Mix de twee ingrediënten et voilà! Klaar is je DIY toner met rozenwater en aloë vera.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram