arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Masker van bananenbrood

DIY: Masker van bananenbrood

Je zult je moeten beheersen, want het is toch echt de bedoeling dat je dit masker van bananenbrood op je gezicht smeert.

Dit masker met banaan, amandelmeel en kokosmelk heeft als voornaamste doel om je huid te herstellen, te egaliseren en te voorzien van een ongekende glans.
Bananen zijn rijk aan kalium, vitamine A, B en E en zorgen ervoor dat de vochtbalans van je huid weer hersteld wordt. Amandelmeel is ondertussen verantwoordelijk voor het exfoliërende gedeelte van het masker en kokosmelk zorgt voor de final hydraterende en verzachtende touch.

En je hoeft je geen zorgen te maken over verstopte poriën, want kokosmelk is rijk aan laurinezuur, waardoor dit masker van bananenbrood meteen een antibacteriële werking op je huid heeft.

Masker van bananenbrood

  • 1/2 rijpe banaan
  • 1 eetlepel amandelmeel
  • 1 eetlepel kokosmelk

Zo maak je het masker van bananenbrood

  1. Verwijder de schil van de banaan en prak hem met een vork.
  2. Meng alle ingrediënten.
  3. Smeer het masker van bananenbrood op je gezicht en laat minimaal 15 minuten inwerken.
  4. Reinig je gezicht met lauwwarm water.


Furrow op Instagram