arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
DIY lipscrub​ maakt fillers (b​ijna) over​b​odig.

DIY: Lipscrub die fillers overbodig maakt

Droom je van volle lippen, maar vind je fillers nog net een stap te ver? Niet getreurd, deze DIY lipscrub maakt fillers (bijna) overbodig.

If you cannot make it, fake it. Een mix van kaneel, donkere basterdsuiker en honing hebben hetzelfde effect op je lippen als 0,55 ml Juvéderm Ultra Smile. Bij wijze van spreken dan.

Volle lippen zonder fillers

Het is vooral de combinatie van de drie ingrediënten die je de komende uren van volle lippen voorziet. De donkere basterdsuiker scrubt je lippen. Hiermee verwijder je eveneens losse velletjes en stimuleer je de bloedcirculatie.
Kaneel doet hier nog eens een schepje bovenop en heeft bovendien ook een licht zwellend effect op je lippen.
En de honing is er voor het verzorgende gedeelte.

Het effect is helaas wel van korte duur: het resultaat van het DIY lipscrub die fillers overbodig maakt houdt maximaal 3 uur aan.

Ingrediënten lipscrub die fillers overbodig maakt:

  • ½ theelepel basterdsuiker
  • ½ theelepel gemalen kaneel
  • 1 theelepel honing (eventueel kun je deze vervangen door kokosolie)

Benodigdheden:

  • tandenborstel

Zo maak je de DIY lipscrub:

  1. Mix de drie ingrediënten goed door elkaar.
  2. Breng de lipscrub met behulp van een tandenborstel aan op je lippen. Tip: ronddraaiende bewegingen vergroten het uiteindelijke resultaat.
  3. Laat de scrub vijf minuten inwerken.
  4. Verwijder (lik!) de scrub van je lippen.

Furrow op Instagram