arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
afvallen-met-supplementen-3

Afvallen met supplementen

Afvallen met supplementen

De laatste 2/3 kilo of dat randje vet op je buik of heupen dat, wat je ook doet, maar niet weg lijkt te gaan. Soms kunnen supplementen je helpen om net dat laatste beetje af te vallen, maar je kunt ze ook gewoon slikken als ondersteuning van je dieet. En dat geldt zeker voor Virtuoos Metabolism.

Als je wilt afvallen, zit er niks anders op dan ervoor te zorgen dat je minder calorieën eet dan je verbrandt. Dan kun je natuurlijk uren doorbrengen in de sportschool, maar het ligt meer voor de hand om minder te gaan eten. En dat is tegelijkertijd ook de valkuil van een dieet.

Afvallen

Want, laten we eerlijk zijn: minder eten betekent ook minder energie. En als je de hele dag moe bent of honger hebt tijdens het afvallen, moet je wel heel sterk in je schoenen staan om telkens weer dat koekje te weerstaan.

afvallen-met-supplementen-1

Virtuoos Metabolism

Virtuoos Metabolism kan helaas niet helemaal voorkomen dat jij dat stuk chocolade in je mond stopt, of uiteindelijk toch toegeeft aan de drang naar koolhydraten, maar het zorgt er wel voor dat je tijdens het afvallen een stuk beter in je vel zit. Soms moet je de natuur gewoon een handje helpen. Deze pillen zorgen voor net dat beetje meer energie, en stimuleren tegelijkertijd je stofwisseling en vetverbranding. Zo wordt de kans dat je dat (verschrikkelijke) dieet volhoudt ook net een stukje groter.

In deze supplementen om af te vallen vind je o.a. chroom en ijzer. Chroom stabiliseert je bloedsuikerspiegel en vermindert hiermee de trek in zoetigheid. Daarnaast heeft dit mineraal ook een stimulerende werking op je schildklier. En mocht je per ongeluk toch die boterham met pindakaas opgegeten hebben, dan beperkt Metabolism ook de opname van vet en koolhydraten.

Metabolism Plus bevat trouwens groenethee-extract dat gestandaardiseerd is op 40% EGCG. Klinkt ingewikkeld, maar dit stimuleert de verbranding van opgeslagen vetten. En om het allemaal nog een tandje bij te zetten, vind je ook nog eens zwarte peper in Metabolism. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat alle ingrediënten nog beter worden opgenomen, waardoor je waarschijnlijk nog sneller (en nog meer!) resultaat zult behalen.

afvallen-met-supplementen-2

Afvallen met Virtuoos Metabolism

Afvallen gaat vaak hand in hand met meer bewegen. Als je namelijk ook nog eens sport naast je dieet, gaat het afvallen niet alleen een stuk sneller, maar zorg je er tegelijkertijd voor dat je huid het allemaal bij kan houden. Deze supplementen voorkomen ook nog eens dat je spiermassa tijdens het afvallen minder snel wordt afgebroken.

Zoals met veel pillen het geval is, moet zo je ze minimaal twee maanden slikken, voordat je echt resultaat ziet. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel: hopelijk hou je op deze manier je dieet ook minimaal twee maanden vol.

Virtuoos Metabolism is verkrijgbaar voor 42,00 euro via de website van Virtuoos.com

Furrow op Instagram