arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Demi Moore

Striae

Striae

Ik heb striae. Drie zwangerschappen hebben een groot aantal streepjes op mijn billen en dijen achtergelaten.

Vroeger baalde ik echt enorm van mijn striae, maar nu heb ik ze redelijk geaccepteerd en ik noem ze altijd ‘mijn unieke streepjescode’. Dat wil niet zeggen dat ik me altijd helemaal comfortabel in mijn bikini voel en let ik altijd op of het bikinibroekje over mijn ‘streepjes’ komt.

Maar soms moet je je gewoon bij bepaalde dingen dingen neerleggen. Zo droom ik nog steeds van lange, slanke benen, maar hoe vaak ik ook train, die zal ik echt nooit krijgen, want daar is mijn figuur niet naar. Je kunt wel kwijlend kijken naar alle gefotoshopte sterren in de bladen en balen dat jij er niet zo mooi uitziet, maar misschien kun je ook streven naar een betere versie van jezelf..

Ik ben eerlijk gezegd best tevreden met hoe ik eruitzie. Ik train me suf voor een platte buik en eet gezond om ook het vet op mijn heupen binnen de perken te houden, want hoe meer vet ik daar heb, hoe beter je mijn striae ziet. Mijn striae heb ik ondertussen ook wel geaccepteerd, omdat ik altijd heb gedacht dat daar toch niets aan te doen viel.

Maar nu blijkt daar dus dat je daar wel van af kan komen. De kliniek voor de Esthetische Geneeskunde in Amsterdam (www.kveg.nl) biedt een behandeling aan die striae kan laten verdwijnen. Een combinatie van de fractionele laser, infrarood en producten van ZO Medical kunnen er dus voor zorgen dat ik mijn unieke streepjescode niet meer te scannen valt.

Ik heb weer reden om te dromen. Zouden de billen van Demi Moore dan ook voor mij weggelegd zijn?

Furrow op Instagram