arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
nekrimpels

Het geheim tegen rimpels nek: Vicks VapoRub

Rimpels nek

Elke dag doen alsof je een vis bent, zorgt ervoor dat je geen last krijgt van een hangende kin, maar omdat niet iedereen daar elke dag zin in heeft, kan je ook op een andere manier zorgen dat je geen rimpels nek krijgt. En als ik heel eerlijk ben, is dat een stuk makkelijker dan elke dag oefeningen doen.

Wat is het geheim tegen rimpels nek?

Het geheim om van je nekrimpels af te komen vind je waarschijnlijk al in het kastje in je badkamer, want zelfs bij de ergste nek- en decolletérimpels biedt Vicks VapoRub uitkomst. Vicks VapoRub is dat spulletje dat je vroeger door je moeder op je hals gesmeerd kreeg als je verkouden was. Tegen de verkoudheid hielp het waarschijnlijk niet echt, maar Vicks helpt je wel van je rimpels in je nek af te komen.

Zelfs de duurste hals-en decolletecrème heeft niet hetzelfde liftende effect op je nek als Vicks VapoRub.

Dus wat is het geheime ingrediënt? Volgens huidexpert Shabir Daya is er niet één speciaal ingrediënt dat dit effect heeft, maar het is de combinatie van menthol en kamfer die een verstevigend effect op de huid heeft.

Dit geheim tegen alle rimpels in je nek is trouwens gewoon bij elke drogist te koop vanaf 4 euro.

Furrow op Instagram