arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Duurste bad ter wereld

Evian

Duurste bad ter wereld

Volgens de legende was Cleopatra groot fan van ezelinnenmelk, maar upperdiva’s Jennifer Lopez en Mariah Carey kiezen liever voor een exclusief bad in Hotel Victor. In het penthouse van dit hotel vind je in namelijk het duurste bad ter wereld.

Wat is er zo speciaal aan het duurste bad ter wereld?

Dit bad is zo duur vanwege een zeer geheim ingrediënt. Het geheime ingrediënt van dit exclusieve bad is namelijk…water. Het exclusieve bad staat in het penthouse van het Hotel Victor in Miami Beach en is gevuld met 1000 liter Evian, madeliefjes, rozenblaadjes en omringd met kaarsen.

Zoals Renate Gerschtanowitz al zei is ‘een momentje voor jezelf’ de manier om goed voor jezelf en voor je huid te zorgen. Juist die momentjes voor jezelf zorgen er voor dat minder last krijgt van rimpels. Toch ben ik bang dat ik van het duurste bad ter wereld juist meer rimpels krijg, want het zien van de rekening bezorgt me waarschijnlijk een enorme fronsrimpel.

Wat kost het duurste bad ter wereld?

Het allerduurste bad ter wereld kost je maar liefst 11.000 dollar. Je betaalt 6000 dollar voor de huur van het penthouse in het Hotel Victor en daar bovenop nog eens 5000 dollar om gebruik te mogen maken van het speciale bad. Toch nog een kleine geruststelling: je geeft niet alleen 11.000 dollar uit aan water. Voor dit geld krijg je terwijl je in bad ligt ook exclusieve maaltijden geserveerd zoals gerookte zalm, foie gras en een uniek chocoladedessert, bekend als de ‘Seven Sins of Chocolate’.

Gelukkig is chocolade goed voor je rimpels, want zelfs al is het duurste bad ter wereld gevuld met Evian, na twintig minuten badderen krijg je ook nog van het duurste bad ter wereld gewoon badrimpels.

Zou jij ontspannen kunnen liggen in dit Evian-bad? En denk je dat het Evian-bad anders is dan een gewoon bad in een mooi hotel?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram