arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Droog haar voorkomen

In tegenstelling tot je gezicht kun je je haar helaas niet echt met een SPF tegen de zon beschermen. Er zijn wel haarproducten op de markt die een zonnefilter bevatten, maar meestal kam je die producten binnen 5 minuten letterlijk weer uit je haar.

Het is dus niet zo verwonderlijk als je aan het eind van de vakantie thuiskomt met een bos droog haar, al dan niet voorzien van een groene gloed. Tja, en als iets je ouder doet lijken, dan is het wel een ontploft kapsel. Tijd voor herstelwerkzaamheden dus.

Met deze zomerse anti-agingproducten kun je droog haar voorkomen zie je in een mum van tijd niets meer van de invloed van de zon op je haar terug.

charles- worthington-moisture-seal-intense-rescue-melting-balm

Charles Worthington Moisture Seal Intense Rescue Melting Balm

Als er echt nood aan de man is, doet een masker vaak wonderen voor je haar. Het Intense Rescue Melting Balm van Charles Worthington zorgt voor extra hydratatie en herstelt droog en beschadigd haar.

Dit haarmasker bevat 7 natuurlijke oliën om ervoor te zorgen dat je binnen 20 minuten geen last meer hebt van pluizig haar. Is het echt slecht gesteld met je haar, dan kun je het masker de hele nacht laten zitten.

De producten van CW zoals ze ook wel genoemd worden, zijn verkrijgbaar bij ETOS. Dit Moisture Seal Intense Rescue Melting Balm is er te koop voor 26,95 euro.

loccitane-repairing-shamppo-conditioner

L’OCCITANE repairing shampoo & conditioner

De haarproducten van L’OCCITANE kun je zien als een antirimpelcrème. De siliconenvrije repairing shampoo en de repairing conditioner zijn er voornamelijk op gericht om het haar weer te herstellen en ervoor te zorgen dat het minder snel breekt. Deze shampoo en bijbehorende conditioner versterken niet alleen je haar, maar laten het tegelijkertijd goddelijk ruiken. De shampoo inclusief grote navulverpakking bestel je via de webshop van L’occitane voor 34,00 euro en de conditioner is te koop vanaf 16 euro.

morroccanoil-treatment

Moroccanoil Treatment

Je kunt dit product zien als een serum, maar dan voor je haar. Het belangrijkste ingrediënt van deze Moroccanoil Treatment is arganolie. Het zorgt ervoor dat je haar extra gehydrateerd wordt, verhoogt de elasticiteit en dankzij de anti-oxidanten is je haar hiermee ook enigszins beschermd tegen de zon. En erg fijn is dat je haar er niet vet van wordt, ondanks dat het een dikke olie is. De olie voorkomt trouwens ook haarveroudering. Niet zo verwonderlijk dus dat dit merk inmiddels megapopulair is. Check de website van Morrocanoil voor meer informatie.

scruples-white-tea-magical-serum

Scruples White tea magical serum

Wil je geen olie voor je haar gebruiken, dan is Scruples White tea magical serum de oplossing om ervoor te zorgen dat je haar er na de vakantieperiode weer jaren jonger uitziet. Vooral met gekleurd haar is de kans groot dat er na een aantal weken volop zon geen glans meer te bekennen is. Dit serum brengt je haar weer enigszins tot leven en zorgt ervoor dat je haar überhaupt weer hanteerbaar is. Dit serum is verkrijgbaar voor 21,11 euro via de website van Scruples haircare. 

Furrow op Instagram