arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Droge scheenbenen

Droge scheenbenen in de winter

Om de huid van je gezicht mooi glad en jong te houden zijn er ontzettend veel mogelijkheden in de vorm van oogcrèmes, dag- en nachtcrèmes, serums, BB’s en dan natuurlijk nog alle gezichtsbehandelingen.
En zelfs voor je handen zijn er de handcrèmes die ervoor zorgen dat je, ook als je ouder wordt, mooie handen blijft houden. Toch is het zo dat het niet je gezicht, maar juist de huid van je lichaam is die je uiteindelijke leeftijd verraadt.

Belangrijk dus dat niet alle aandacht naar je gezicht gaat, maar dat je eigenlijk net zo goed voor de rest van je lichaam zorgt. Vooral je droge scheenbenen kunnen in de winter wel wat extra aandacht gebruiken.

Schuim droogt de huid uit

Een drogere huid hoort namelijk bij het ouder worden. Zodra je ouder wordt krijg je niet alleen rimpels in je gezicht, maar ook aan de huid op je armen en je benen merk je dat je ouder wordt. Iedereen weet ondertussen toch dat je je gezicht niet met zeep moet wassen. Maar niet alleen je gezicht moet je niet met zeep wassen, als je ouder wordt is het net zo belangrijk om je lichaam niet meer met zeep of een ander schuimend product te wassen. Wist je dat door het schuim je huid enorm uitdroogt (lees: oude, rimpellige huid) en je hebt ook nog eens meer kans op een geïrriteerde huid.

Voor je gezicht gebruik je hopelijk al een speciale facewash, maar ook voor de rest van je lichaam is het vanaf nu belangrijk om altijd een product te gebruiken dat niet schuimt. Hoe minder een product schuimt, hoe beter het voor jouw huid is.

Ik vind het zelf ook echt fijn hoor en het voelt zo lekker schoon, om onder de douche mijn hele lichaam in te zepen. Scrubhandschoen erbij en ik voel me na zo’n warme douche weer als herboren. Je huid wordt inderdaad schoon van zeep, maar wel een stuk droger. Ik kan dat echt goed zien aan de huid op mijn onderarmen en al helemaal aan mijn scheenbenen. Vooral in de winter heb ik last van droge scheenbenen en daar had ik op mijn 18de echt nog geen last van hoor! Misschien moet je even wennen aan het idee om je niet met zeep of een douchegel te wassen, maar je merkt binnen een week verschil.

Hannah Shower Treatment

Ik was me sinds een aantal weken niet meer met een douchegel, maar met de Hannah Shower Treatment. Die zit o.a. in de Hannah Body Travel Kit. Deze Shower Treatment droogt je huid niet uit, maar maakt hem wel schoon. De basis van Hannah Shower Treatment wordt gevormd door sojaboonolie, die ervoor zorgt dat het vochtgehalte van je huid op peil blijft en door de toevoeging van calendula (goudsbloem) werkt deze Shower Treatment ook nog eens verzachtend voor je huid. Mijn benen zijn in de winter ook zomerproof.

Winactie:

2013 gaat echt spetterend van start, want in samenwerking met Hannah kunnen we het nieuwe jaar zo rimpelloos mogelijk beginnen. Ik vind het zelf echt een hele leuke winactie, want ik mag 3 x een Hannah Body Travel Kit (met Shower Treatment!) weggeven. Ook als je niet weggaat is deze Travel Kit echt briljant. Er zitten namelijk 3 producten in die geweldig zijn voor je hele lichaam en waarmee je deze winter sowieso geen last meer hebt van droge scheenbenen.

Wat moet je hiervoor doen? Vertel ergens op Social Media dat jij meedoet aan deze actie. Maakt niet uit waar, Facebook, Twitter, Instagram en laat in een reactie achter waarom juist jij deze Hannah Body Travel Kit moet winnen. De 3 leukste reacties winnen dit geweldige pakket ter waarde van 49,90 euro.

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars hebben ondertussen een mail gekregen. Wil jij de volgende keer ook meedoen met een winactie? Like Furrow dan op Facebook. Niet alleen word je dan elke ochtend wakker met minder rimpels, maar ook met het laatste Furrow-nieuws.

Furrow op Instagram