arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Body Detox voetenbad

Body Detox voetenbad

Body Detox voetenbad

Voor veel mensen is het juist een droom om gif in hun rimpels te spuiten (lees: botox), maar ook het gif uit je lichaam krijgen kan voor vermindering van fijne lijntjes zorgen. Niet zo gek dat detoxen wordt gezien als een peeling van binnenuit. Niet iedereen kan detoxen door een aantal dagen alleen op vruchten- en groetensappen te leven (ik ben er één van), en voor hen is er het Body Detox voetenbad.

Het draait bij detoxen allemaal om het ontgiften van je lichaam. Hoe minder gifstoffen er in je lichaam zitten, hoe beter je je voelt. Je voelt je na een detox niet alleen fitter, maar je huid ziet ook een stuk beter uit. Aangezien we allemaal veel te weinig bewegen, veel te veel stress hebben en dagelijks ons lichaam met allerlei stoffen vervuilen, is detoxen volgens veel specialisten juist supergezond.

In tegenstelling tot de detox waarbij je alleen sappen mag drinken, ga je na het voetenbad niet ineens bikinibroof door het leven. Het gaat er bij dit bad alleen maar om het opgeslagen vuil uit je cellen op te ruimen. Als je zou willen, kan je zelfs eten tijdens deze behandeling.

Body Detox voetenbad-8

Ondanks dat het Body Detox heeft, draait het bij deze detox om ontgiften via je voeten. Met behulp van elektrolyse krijgt het lichaam een signaal om schadelijke stoffen af te voeren. Dit gebeurt via de zweetklieren van je voeten.

Body Detox voetenbad-6

Mijn ervaring met het Body Detox voetenbad

Normaal gesproken zie ik nogal tegen detoxen op, want ontslakken staat bij mij synoniem voor dagen niet eten en leven op sappen. Ik ben dus dolblij dat ik kan zitten tijdens deze detoxkuur. Niks afzien dus, deze behandeling is zelfs aangenaam te noemen, aangezien ik relaxed met mijn voeten in een warm bad kan zitten.

Er zitten verschillende programma’s op het voetenbad, die allemaal in kracht verschillen. Mijn detoxbehandeling duurt 25 minuten en bouwt langzaam op qua sterkte. De behandeling gaat rustig van start, met 0,5 ampère en gaat uiteindelijk richting de 1,5 ampère.

Ik zit kennelijk vol viezigheid, want binnen een minuut verkleurt het water en maakt de heldere kleur langzaam plaats voor een gele gloed. Ik zal je de laatste foto onthouden, want het water kleurt tijdens deze behandeling echt supervies. Na 25 minuten is het water donkerbruin van kleur. Echt poepwater.

Body voetenbad-2

Niet iedereen mag zomaar zijn of haar voeten in het detoxbad stoppen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of last hebt van epilepsie is het verstandig om eerst met een arts te overleggen of je op deze manier je lichaam mag ontgiften. Ook is het belangrijk om tijdens de Body Detox een halve liter water te drinken en ook na de behandeling wordt geadviseerd om extra water te drinken.

Sommige mensen zijn in het algemeen tegen een detox en anderen geloven überhaupt niet dat je je lichaam op deze manier (via je voeten) kunt ontgiften. Ik vond het echt een briljante ervaring en deze schoonheidsbehandeling is vanwege het ontspannende effect al de moeite waard.

Wil jij ook met je voeten in het detox-bad? Bij Perfect Skin and Balance krijg je maar liefst 10 euro korting en kun je nu al ontslakken voor 35 euro per behandeling.

Furrow op Instagram