arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Anti-aging panty

Anti-aging panty

Het woord ‘aging’ gaat tegenwoordig niet meer zonder ‘anti’. De nieuwste anti-aging crème, een anti-aging dieet zelfs speciale anti-aging pillen. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een anti-aging versie van. Maar dit had ik zelfs niet kunnen vermoeden: de nieuwste hit is namelijk de anti-aging panty.

Tenzij je nu op een tropisch eiland zit, is de kans groot dat met dit regenachtige weer je benen bedekt zitten onder een mailliot of broek. Toch komt er binnen nu en een half jaar weer het moment dat je je benen aan de buitenwereld moet laten zien. Droge scheenbenen of knimpels zijn verleden tijd met deze panty. De anti-aging panty zorgt ervoor namelijk voor dat jouw benen het hele jaar toonbaar zijn.

Wat is de anti-aging panty?

In deze speciale anti-aging panty zit een mix van vitamine E, shea butter – een natuurlijke olie die een droge, schilferige huid hydrateert, en last but not least: een vleugje honing. Ook zit er in de panty een speciale garen dat ervoor zorgt dat je minder snel last hebt van vermoeide benen (lees: steunkousen).

Volgens de fabrikant van de anti-aging panty denk je bij tradionele steunkousen gelijk aan die je oma altijd droeg, maar deze ‘stijlbewuste steunkousen’ zijn speciaal ontwikkeld voor de jongere doelgroep die ook weleens last hebben van vermoeide benen. De panty kan gewoon in de was en gaat tot 25 wasbeurten mee. Daarna kan het verjongende effect van de panty niet meer gegarandeerd worden.

Het is überhaupt nog niet bewezen dat de panty daadwerkelijk een verjongend effect op je benen heeft, maar hij houdt je benen sowieso warm tijdens deze gure dagen.

Geloof jij wel in deze panty? Op dit moment is de anti-aging panty overal uitverkocht, maar zodra hij weer op voorraad is kun je een verkooppunt vinden via Charnos. Hij is budgetproof: de anti-aging panty kost ongeveer 6 pond.

Furrow op Instagram