arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
airconditioning-huid-7

LG Art Cool Stylist Inverter

LG Art Cool Stylist Inverter

Airconditioning in de zomer is nog tot daaraantoe, maar in de winter denk je er niet over om zo’n apparaat aan te schaffen, toch? Met LG Art Cool Stylist Inverter zul je echt al je vooroordelen opzij moeten zetten.

Oké, het is niet helemaal eerlijk, want behalve verkoeling tijdens de zomermaanden houdt dit apparaat je tijdens de wintermaanden warm. LG Art Cool Stylist Inverter is namelijk een airconditioner en verwarming in één. Hierdoor heb je er het hele jaar profijt van.

Ondanks deze moderne technieken zul je je huid toch extra moeten verzorgen in de wintermaanden. De overgang van de koude gure wind, naar de verwarming binnen is hoe dan ook van invloed op je huid. Maar door veel water te drinken, je huid goed te hydrateren en niet te heet te douchen, kun je vochttekort van je huid voorkomen.

LG Art Cool Stylist Inverter bezit trouwens over de modernste technieken, want met de nieuwe 3-way Soft Airflow techniek wordt de luchtstroom gelijkmatiger verdeeld door de kamer.

airconditioning-huid-9

Luchtvochtigheid

LG ARTCOOL doet zijn naam eer aan, want het apparaat is vormgegeven als een modern wandmeubel en heeft daarnaast ook nog eens LED verlichting die verschillende kleuren kan aannemen. Daar gaat het ook het vooroordeel van een groot log apparaat dat een prominente plek in je huiskamer inneemt. Waar in het verleden klimaatbeheersingssytemen er maar saai uitzagen, voegt de ARTCOOL Stylist juist wat toe.

Vooral tijdens de wintermaanden is de kans groot dat je je de verwarming net even iets hoger zet. Hierdoor neemt de luchtvochtigheid in huis niet alleen af, het zorgt er ook voor dat je huid nog meer moeite heeft om vocht vast te houden. Behalve de temperatuur niet hoger te zetten dan 21 graden, doet het ouderwetse waterbakje nog steeds wonderen.

airconditioning-huid-1

Droge lucht

En die temperatuur in huis reguleer je dan weer met de superdeluxe afstandsbediening. Hiermee kan je niet alleen de temperatuur bepalen, maar ook de kleuren en scherpte van de LED-verlichting kan instellen. En het touchscreen op de afstandsbediening geeft je dan weer extra informatie zoals de operating mode, temperatuur en tijd.

Toch niet meer helemaal ondenkbaar om in de winter een kijkje te nemen in de LG Aircoshop?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram