arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Lady Green Sublime Corrector

Lady Green Sublime Corrector

Eigenlijk moet je het als een compliment zien, dat je (ver) na je puberteit nog een anti-blemish pen nodig hebt voor het wegwerken van een puistje.
Een pukkel komt nooit gelegen, maar op de middelbare school tussen twintig andere pubers is hij in ieder geval een stuk minder opvallend, dan wanneer je een vergadering moet voorzitten op kantoor.

Lady Green Sublime Corrector

Lady Green Sublime Corrector is een zogenoemde puistjes-pen, die met behulp van 100% biologische ingrediënten ervoor zorgt dat een onverwachte pukkel net zo snel weer verdwijnt als dat hij gekomen is.

De methode is niet anders dan alle andere 'puistjes-producten' namelijk de pukkel zo snel mogelijk uitdrogen. Maar het verschil bij Lady Green zit hem in de verzorgende en zuiverende ingrediënten achteraf. En het feit dat hij geen parabenen, sulfaten en synthetische kleurstoffen bevat is ook redelijk uniek, maar dat geheel terzijde.Lavendelalcohol

Normaal gesproken wil je zink en lavendel zo veel mogelijk vermijden, aangezien deze ingrediënten een uitdrogend effect hebben op je huid. Maar in het geval van onzuiverheden is dat juist de bedoeling.

In deze puistjes-pen wordt trouwens gebruikgemaakt van lavendelalcohol. Klinkt erger dan het is, want dit ingrediënt vermindert (onderhuidse) ontstekingen, maar is wel veel zachter voor je huid dan conventionele alcohol. Deze 'alcohol' trekt namelijk niet in je huid, maar doet z'n werk zonder een spoor van vernieling achter te laten.
Kort samengevat: lavendelolie geeft een fris gevoel, maar laat hierbij wel de huidbarrièrre intact en beïnvloedt de talgproductie niet.

En nadat er met man en macht is gewerkt om de ontsteking uit te drogen, is het tijd voor verzorging. Aloë vera neemt het vochtherstel voor z'n rekening, distel het kalmerende gedeelte en neemolie werkt ontstekingsremmend en voedend tegelijk.

Lady Green

In een ideale wereld gebruik je de Lady Green Sublime Corrector twee keer per dag ('s ochtends en 's avonds) op een gereinigde huid, laat je hem 5 minuten intrekken zodat de ingrediënten hun werk kunnen doen en breng je daarna je dag- of nachtcrème aan.
In een minder ideale wereld gebruik je de puistjes-pen zodra je een pukkel voelt opkomen en/of de neiging hebt om eraan te krabbelen. Desnoods over je make-up.

Lady Green Sublime Corrector

Lady Green Sublime Corrector (2 ml) is voor 13,95 euro te koop o.a. via de website van Puurcompany.

Furrow op Instagram