arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.

Inmiddels heb ik verschillende bijnamen: zo word ik rimpelblogger, rimpelexpert, maar ook de rimpelkoningin van Nederland genoemd. Gelukkig niet omdat ik zelf onder de rimpels zit, maar omdat ik sinds 2012 de meest succesvolle en snelstgroeiende blog heb over alles wat met mooi oud worden te maken heeft.

Op www.furrow.nl vind je dagelijks (7 dagen per week!) tips voor een mooie huid, reviews over gezichtscrèmes en -behandelingen en dé trends op het gebied van healthy voeding die ook nog eens voor een mooie huid zorgen. Voor mijn website werk ik samen met gerenommeerde cosmetisch artsen, dermatologen en plastisch chirurgen en reis ik regelmatig de wereld over op zoek naar hèt ideaal van velen: oud worden zonder er oud uit te zien.

Furrow is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Hieronder een overzicht:

Rimpelexpert bij Editie NL:

Editie NL

Vaste rimpelexpert bij Koffietijd:

Koffietijd

Koffietijd

Smaakmaker in de VIVA:

VIVA

Furrow in de RADAR+

RADAR+

RADAR+

Meest gelezen artikelen

Furrow op Instagram