arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Maaike Dorsteen

Contact opnemen kan altijd. Stuur een mail naar [email protected] met jouw vraag, dan doe ik mijn best om je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zakelijk gezien zijn er verschillende mogelijkheden: je kunt je bedrijf of product onder de aandacht brengen, maar ik ben ook beschikbaar als consultant op het gebied van social media. Bovenstaand mailadres kan je gebruiken om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een persoonlijke vraag over botox of fillers, wil je weten bij welke arts je moet zijn of een persoonlijk huidadvies, dan kan je een consult aanvragen.
In een persoonlijk gesprek probeer ik je al je vragen te beantwoorden, je onzekerheden weg te nemen en je van het beste advies te voorzien.

Tarief (intake) consult: €85,- Voor het boeken van een consult kun je een mail sturen naar [email protected]

Ook vind ik het altijd leuk om ouderwetse post te krijgen. Wil je Furrow iets toesturen dan kan dat naar:

Furrow.nl
Cornelis Zillesenlaan 88
1086 ZK Amsterdam


Meest gelezen artikelen

Furrow op Instagram