arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Weinig tijd, weinig rimpels

Weinig tijd en toch weinig rimpels? Het kan!

Heb je weinig tijd, maar wil je toch zonder rimpels door het leven gaan? Met deze 3 behandelingen sta je binnen een kwartier weer buiten. Maar dan 10 jaar jonger.

Fillers

Het is en blijft een cosmetische behandeling waar je niet te lichtzinnig over moet denken, maar met fillers kun je wel binnen 15 minuten voor een spectaculair resultaat zorgen.

Het verminderen van je lachrimpels: 15 minuten, het opvullen van je slapen: 10 minuten en het liften van je wangen is ook een fluitje van een cent.
Alleen voor je lippen moet je minimaal op een uur rekenen. Los van de verdoving is het opvullen van je lippen een nauwkeurig werkje, waar je tijd voor moet uittrekken.

Wil je meer weten over het lipfillers, lees dan dit artikel nog eens door.

Botox

Als je dacht dat fillers snel gepiept zijn?! Zelfs de meest complexe botoxbehandeling duurt niet langer dan 15 minuten.

Voor het verminderen van je fronsrimpel is maximaal 5 minuten nodig. En als je dan ook meteen je kraaienpootjes en de rimpels in je voorhoofd met botox wilt laten behandelen, dan ben je met een kwartier klaar.
Toegegeven: helemaal rimpelloos ben je niet, aangezien het resultaat van een botoxbehandeling minimaal 3 dagen op zich laat wachten.

Laser

Even snel de rimpels onder je ogen verminderen? De fractionele laser staat voor je klaar om je vermoeide blik binnen 15 minuten te verminderen.
Ook de lijntjes rond je mond zijn met een kwartier te behandelen.

De fractionele laser maakt minuscule perforaties in de diepere huidlagen, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.
Afhankelijk van je pijngrens, moet je er wel rekening mee houden dat de verdoving 30 minuten nodig heeft om zijn werk te doen.

Iets meer tijd? Met deze lunchtime treatments sta je binnen een uur weer buiten.

Furrow op Instagram