arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Quanis Dermafiller-2

Wat is het verschil tussen Quanis Dermafiller PRO en Quanis Dermafiller HOME?

Wat is het verschil tussen Quanis Dermafiller Pro en Quanis Dermafiller Home?

Er zijn twee soorten 'fillers zonder naalden', de professionele pads en de pads voor thuis. Beide maken gebruik van gekristalliseerd hyaluronzuur, maar elk op zijn eigen manier.

Het grootste verschil tussen de Quanis Pro en de Quanis Home zit hem in de sterkte. De professionele pads bevatten 2000 minuscule naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur, vitamine C en collageen. Deze pads moet je fixeren met de zogenoemde essence sheet.

In principe zijn de professionele pads alleen verkrijgbaar als behandeling bij je (schoonheids)specialist. En in de Furrow Box, maar dat geheel terzijde.

Voor de Quanis Pro moet je rekening houden met een richtprijs van € 40,- per behandeling.


Quanis Home

De Quanis Home bestaat ook uit gekristalliseerd hyaluronzuur, maar dan net even anders. Deze pads voor thuis hoef je niet te fixeren en bestaan 'maar' uit 1800 naaldjes.
Voor een set van 8 Home-pads betaal je € 199,-. Wel moeten de home-pads minimaal 5 uur blijven zitten. Je kunt er het beste mee slapen dus.

Groot voordeel van de Pro-pads, is dat deze maar 25 minuten aangebracht hoeven te worden. Het resultaat van de pads bouwt zich (langzaam) op. De Dermafiller geeft bij één keer aanbrengen bij 20 tot 30% een zichtbaar resultaat. Bij 2 keer aanbrengen gaat dit omhoog naar ± 50 tot 60% en bij 4 keer aanbrengen naar ± 80 tot 100%. Het is daarom aan te raden om de Quanis Dermafiller in kuurverband te gebruiken.

Aanbevolen wordt om de kuur (2 keer per week een behandeling) te starten met een Pro-behandeling bij je specialist en daarna kan je eventueel de Home-pads thuis gebruiken. Dat is voordeliger.

Filler zonder naalden

Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels. Met name de kwetsbare huid rondom de ogen is 'een goede indicatie', zoals kraaienpootjes, droogtelijntjes, een dunne huid en donkere kringen.

Daarnaast kun je Quanis Dermafiller ook gebruiken voor de nasolabiale plooien (neuslippen-plooi) of voor de rimpeltjes rondom de mond (rokerslijntjes).

For Your Eyes Only

In de Furrow Box ‘For Your Eyes Only’ vind je zowel een professionele pad als twee home-pads. Zo kan je zelf het verschil ervaren tussen de producten.

Geen zorgen over het aanbrengen van de Pro-pad. Wat de specialist kan, kan jij ook. Het is alleen van belang dat je de naaldjes goed in je huid drukt voor optimaal resultaat. Kijk voor de 'how to’ even op https://www.pinkcosmetic.nl/dermafiller/faq

Furrow op Instagram